NB-Projects is een projectontwikkelaar. Dat betekent dat we gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van vastgoed. Denk daarbij aan woningen, appartementen, kantoorruimtes en commerciële projecten.

Groot, klein, innovatief of traditioneel, we staan voor elk project open én we zetten ons voor elk project de volle 100% in. We volgen jouw project op, tot in de details, en steeds met enthousiasme en goesting. Om dat te doen, zetten we onze kennis van zowel de vastgoedmarkt als de bouwsector in.

Ontdek onze diverse woningtypen

Bij NB-Projects bieden we een uitgebreid scala aan woningtypen die aansluiten bij diverse levensstijlen en voorkeuren. Of u nu zoekt naar een compact stadsappartement, een luxueuze villa, of een idyllische landelijke woning, bij ons vindt u de perfecte thuisbasis.

Ons aanbod omvat:

 • Rijhuis: compacte en efficiënte woningen, ideaal voor stadsbewoners op zoek naar comfort en gemak.
 • Open bebouwing: gezellige woningen met een knusse sfeer, perfect voor gezinsleven in een hechte buurt.
 • Halfopen bebouwing: woningen met een perfecte balans tussen privacy en gemeenschapsgevoel.
 • Boerderijwoning: rustieke woningen die het beste van het landelijke leven combineren met moderne gemakken.
 • Landelijke woning: stijlvolle huizen omringd door natuurlijke schoonheid, ideaal voor liefhebbers van rust en ruimte.
 • Nieuwbouwwoning: modern en energiezuinig, gebouwd met de nieuwste technieken en materialen voor comfort en duurzaamheid.
 • Villa: luxueuze en ruime woningen met hoogwaardige voorzieningen, ontworpen voor comfort en exclusiviteit.

 

Hoe gaat een projectontwikkelaar te werk?

Het doel van NB-Projects als projectontwikkelaar is om het project tot een succesvol einde te brengen, met een bevredigend resultaat voor alle partijen. Hoe doen we dat precies? We gaan transparant en duidelijk te werk. Zo krijgt elke betrokken partij, van eigenaar tot aannemer, een duidelijk beeld van de werken, ongeacht de fase.

1. De juiste partners matchen

Alle betrokken partijen, van grondeigenaars tot eventuele kopers, moeten samengebracht worden. Om dat succesvol te doen, rekenen we op onze ervaring, onze kennis en een flinke dosis inschattingsvermogen.

We houden rekening met de wensen van alle partijen, maar ook met de mogelijkheden binnen de vastgoedmarkt.

Droomwoning bouwen?

Contacteer ons
Ervaring in bouw- en vastgoedsector Ervaring in bouw- en vastgoedsector

Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoed- en bouwsector weten we perfect wat de juiste partijen én de beste materialen zijn voor jouw project. Zorgeloos je droomwoning bouwen? Dat is ons doel.

Expertise met toekomstvisie Expertise met toekomstvisie

Je droomwoning moet voldoen aan de energienormen van vandaag en liefst ook morgen. Daarom vind je in ons aanbod energiezuinige en bijna-energieneutrale woningen met duurzame, kwalitatieve materialen.

2.     Analyse van de risico’s 

Tijdens elk project is het belangrijk om veilige en weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Met een grondige risicoanalyse brengen we mogelijke risico’s en valkuilen in kaart. We houden rekening met risico’s in prijzen, markten en ontwikkeling. Zo krijgt u al vanaf de start heel wat info over de verdere verloop van het project.

3.     Heldere opbrengstanalyse

Minstens even belangrijk is de opbrengstanalyse, zowel voor eigenaars als voor investeerders. Hierbij houden we rekening met verhuur- en afzetrisico’s. We doen ook een prijzenvergelijking in de regio en onderzoeken vastgoedtrends.

Door alle relevante factoren te bestuderen en analyseren, met behulp van enkele krachtige tools, krijgen we een goed beeld op de financiële resultaten van een project.

4.     Officiële contracten en documentatie

Met een duidelijk zicht op mogelijke opbrengsten en risico’s, roepen we alle partijen opnieuw samen. Nu iedereen over alle informatie beschikt, kunnen we de overeenkomst officieel afsluiten.

5.     Projectontwerp

Een team van architecten en designers geven het project nu ook concreet vorm. Ze tekenen de plannen uit, maar voeren ook de vereiste studies uit. Met alle details op papier en een visueel beeld van het uiteindelijke afgewerkte project, gaan we een volgende fase in.

Droomwoning bouwen?

Contacteer ons

6.     Vergunningen aanvragen

Nog voor we van plannen naar eerstesteenlegging gaan, moet het papierwerk in orde worden gebracht. Dat nemen wij met veel plezier voor onze rekening. We zorgen dat de juiste vergunningen in orde zijn en de werken vlot en reglementair van start kunnen.

7.     Verkoop van de panden of percelen

Wanneer alle administratie in orde is, kunnen we alvast starten met de verkoop van de panden, modules of percelen van het project. Als projectontwikkelaar heeft NB-Projects een mooi portfolio met potentiële kopers en huurders. We staan in voor de marketing via verschillende kanalen om zo snel de juiste kandidaat-kopers te vinden.

8.     Start van de werken en oplevering

De werkzaamheden zijn intussen begonnen. Als projectontwikkelaar volgen we de bouwwerken door vertrouwde aannemers op. We eindigen met een kwalitatief project, opgeleverd binnen de vooropgestelde deadline en het afgesproken budget.

 

Ik was reeds 3 jaar op zoek naar een woning. Na het contact met NB-Projects was de klik er meteen . Hier spreken ze duidelijk taal en met kennis van zaken . Ik voelde me geen potentiële klant tegenover een verkoper maar bij een adviseur die informatie bezorgd en meteen duidelijk is en geen druk geeft. Enkele weken later was mijn droom van bouwen een een realiteit geworden en kon ik starten met het kiezen van materialen.
Familie Van Cauwelaert

Wat kan je verwachten van NB-Projects?

 • Persoonlijke begeleiding, van planning tot oplevering
 • Blijf altijd op de hoogte van iedere nieuwe ontwikkeling
 • Grondige analyse van de risico’s
 • Ontwerp van het project
 • Advies over de mogelijkheden
 • Moderne en innovatieve bouwmethoden
 • Budgettering van het project
 • Toekomstgerichte werkwijze
 • Hoog rendement uit iedere projectgrond

Bouw je droomwoning met de juiste projectontwikkelaar

NB-Projects heeft jarenlange ervaring als projectontwikkelaar. Dankzij onze expertise in de bouwsector en onze specialisatie in vastgoed, ontwikkelen we steeds vooruitstrevende, toekomstgerichte projecten die tegemoetkomen aan de huidige vraag naar vastgoed.

Wil jij investeren in duurzame projectontwikkeling, heb je zelf een projectgrond of plannen voor een project? Neem snel contact op. Met onze knowhow, ervaring en enthousiasme zijn we de juiste partner om uw project tot een succesvol einde te brengen.

 

 

sluit