NB-Projects is een bouwbedrijf met ruime ervaring in woningbouw. We realiseren jouw droomwoning op maat, binnen jouw budget. Ieder project begint met een adviesgesprek. We luisteren naar jouw wensen en dromen. Daarna gebruiken we onze ervaring in de bouwsector om je te voorzien van waardevol advies waar je effectief iets mee bent om zo jouw nieuwbouw woning te realiseren!

Hoe gaan we te werk voor woningbouw

1. Een afspraak met onze adviseur

Maak een afspraak bij onze adviseurs. Zij nodigen je uit voor een kennismakend gesprek. Tijdens dit gesprek beginnen we met een maagdelijk wit blad dat we invullen met jouw wensen en ideeën. Kies je voor een woning op maat van jouw plannen of ga je eerder voor een conceptwoning volgens het sleutel-op-de-deur principe? Aan het eind van dit gesprek heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Je krijgt ook een beter beeld of jouw droomwoning te verwezenlijken is binnen je budget en hoe alles in zijn werk gaat.

2. Het plan

Heb je eenmaal gekozen voor een samenwerking met NB-Projects voor jou woningbouw, dan laten we ons team van specialisten los op jouw project. Onze architect tekent het plan uit volgens de regels van de kunst en we zitten nog enkele keren samen om de plannen te overlopen. Uiteraard heb jij het laatste woord!

3. Materialen kiezen

Nadat het plan op punt staat, dienen we het in bij de gemeente voor goedkeuring. Ook alle andere formaliteiten en papierwerk wordt door ons geregeld. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de administratieve kant van de woningbouw. Jij mag wel materialen kiezen! Je krijgt vanaf de start een duidelijk zicht op de prijzen van de materialen. Er is een groot assortiment aan materialen en stijlen waaruit je kunt kiezen binnen verschillende budgetten.

4. Blijf op de hoogte van de vorderingen

Nu je beslist hebt hoe jouw woning er uit gaat zien, hoe het grondplan er uit ziet en welke materialen je wenst te gebruiken, kan ons bouwteam aan de slag. We houden je op de hoogte van de vorderingen van het woningbouw project. Natuurlijk sta jij op de eerste rij tijdens de bouw van je woning! Wij coördineren van begin tot eind jouw volledige project.

5. Jouw droomwoning wordt opgeleverd

Jouw woning wordt opgeleverd binnen de afgesproken termijn en binnen het vooropgestelde budget. Na afwerking krijg je de sleutel van je droomwoning in handen en kun je eigenlijk beginnen verhuizen!

Ontdek onze diverse woningtypen

Bij NB-Projects bieden we een breed waaier aan woningtypen om aan verschillende levensstijlen en voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een compact stadsappartement, een luxueuze villa, of een idyllische landelijke woning, bij ons vindt u de perfecte thuisbasis.

 • Rijhuis: compacte en efficiënte woningen, ideaal voor stadsbewoners die op zoek zijn naar comfort en gemak.
 • Open bebouwing: gezellige woningen met een knusse sfeer, perfect voor gezinsleven in een hechte buurt.
 • Halfopen bebouwing: woningen met een perfecte balans tussen privacy en gemeenschapsgevoel.
 • Landelijke woning: stijlvolle huizen omringd door natuurlijke schoonheid, ideaal voor liefhebbers van rust en ruimte.
 • Nieuwbouwwoning: modern en energiezuinig, gebouwd met de nieuwste technieken en materialen voor comfort en duurzaamheid.
 • Boerderijwoning: rustieke woningen die het beste van het landelijke leven combineren met moderne gemakken.
 • Villa: luxueuze en ruime villa’s met hoogwaardige voorzieningen, ontworpen voor comfort en exclusiviteit.

Bespreek jouw woningbouwproject met ons en we gaan meteen van start

Contacteer ons

Wat je kunt verwachten van NB-Projects woningbouw

 • Persoonlijk contact met één van onze ervaren adviseurs
 • Droomwoning op maat of sleutel-op-de-deur woningbouw
 • We spreken duidelijke taal
 • Woningbouw binnen het afgesproken budget
 • Tijdige oplevering van de woning
 • Geen zorgen over vergunningen en papierwerk
 • We werken op duurzame wijze
 • Kwalitatieve materialen
 • Onze woningen worden gerealiseerd met oog op de toekomst
 • Moderne werkwijze

Wij staan garant voor:

Woningbouwprojecten op maat Woningbouwprojecten op maat
Transparante communicatie Transparante communicatie

Benieuwd naar de prijs van jouw droomwoning

Wil je weten hoeveel het kost om jouw droomwoning te realiseren? De prijs van een nieuwbouwwoning varieert naargelang je wensen, gebruikte materialen, oppervlakte, … NB-Projects voorziet je van een vrijblijvende schatting van de prijs van jouw huis.

Contacteer één van onze experten voor je prijsofferte

Afspreken voor een adviesgesprek voor jouw woningbouw?

Heb jij plannen in je hoofd voor de woning van je dromen? Maak een afspraak en bespreek je plannen met ons. We luisteren graag naar je ideeën en gaan geen uitdaging uit de weg. Na jouw eerste kennismakingsgesprek krijg je een duidelijk beeld van jouw plan en de realisatie daarvan. Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden en maken een prijsofferte die realistisch en future-proof is.

Na kennis te hebben gemaakt met verschillende bouwbedrijven, viel ons oog op een advertentie van NB-Projects. Na een vrijblijvend gesprek met een adviseur werd ons een voorontwerp met prijsbestek aangeboden en dit zonder kosten . Een 3-tal dagen later werd ons het voorontwerp getoond en werd het prijsbestek besproken. Na het zien van andere bouwbedrijven werd ons dan ook snel duidelijk dat er ruime budgetten worden voorzien . EEN AANRADER.
Familie De Graeve
 •  

 

sluit