• Hoe kan ik mijn nieuwbouwwoning slim automatiseren?

    Bouwplannen? Proficiat, een spannende nieuwe fase breekt aan! Een nieuwbouwwoning biedt niet alleen een leeg canvas om je persoonlijke stempel op te drukken, maar het is ook de perfecte gelegenheid om in een slim, geautomatiseerd paradijs te wonen! Lees hier hoe je je nieuwbouwwoning slim kan automatiseren en zo je veiligheid, comfort en de energiezuinigheid van je woning te verhogen.

    meer info
  • EPC en EPB: regelgeving en eisen

    Als je bouwplannen hebt, gaat renoveren of interesse hebt in vastgoed, ben je vast bekend met de termen EPC en EPB. Maar wat houden die afkortingen eigenlijk in? En waarom zijn ze zo belangrijk in de bouwsector? We duiken dieper in op Energieprestatiecertificaten (EPC) en Energieprestatie en Binnenklimaat (EPB) en werpen we een blik op hun impact op de hedendaagse bouwvoorschriften.

    meer info
  • Vastgoedinvestering als alternatief voor spaarboekje

    In een wereld van financiële onzekerheid en historisch lage rentetarieven op spaarrekeningen, zijn veel mensen op zoek naar alternatieve manieren om hun geld te laten groeien. Een van de meest aantrekkelijke opties is investeren in vastgoed. Vastgoedinvestering als alternatief voor je spaarboekje biedt heel wat (fiscale) voordelen én is geschikt voor beginners. We gaan dieper in op waarom vastgoedinvestering een slimme keuze is voor iedereen die zijn financiële toekomst niet alleen wil veiligstellen, maar ook een boost geven.

    meer info
  • Hoe kan ik mijn nieuwbouwwoning zo veilig mogelijk maken?

    Nieuwbouwwoning gekocht? Proficiat! Bij een nieuwe woning hoort een frisse start om een (t)huis te creëren die perfect past bij je stijl en levenswijze. Veiligheid is daarbij een belangrijk aspect. Je nieuwbouwwoning veilig maken is niet zo moeilijk. Ondek hier onze beste tips om je nieuwbouw veilig te maken.

    meer info
  • 7 essentiële zaken die je moet regelen bij een verhuizing

    Verhuizen is een van die dingen die tegelijk heel opwindend én heel overweldigend zijn. Wanneer je verhuist naar een nieuwe woning, valt er heel wat te regelen. Het liefst wil je dat zo'n verhuizing zo vlot mogelijk gaat, zonder al te veel stress. Maar wat moet je precies regelen bij een verhuizing?

    De overgang van oud naar nieuw adres verloopt zo vlot mogelijk wanneer je rekening houdt met onze tips.

    meer info
  • Hoe kies je het juiste bouwbedrijf?

    Als je een gaat bouwen, is het kiezen van het juiste bouwbedrijf een cruciale stap. De juiste bouwpartner heeft immers een grote impact op je project, of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een commercieel project. Er zijn enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van het juiste bouwbedrijf. Zo neem je een weloverwogen beslissing voor een zorgeloos en vlot project!

    meer info
  • Waarom je sleutel-op-de-deur moet bouwen: 5 redenen

    Bouwen, dat is een grote stap in je leven. Liefst ook een grote stap vooruit, zowel in je woonsituatie als in je leven. Hoe je gaat bouwen, heeft daar alles mee te maken. Een nieuwbouw zetten kan best een stresserende onderneming zijn. Om dat zo vlot en zorgeloos mogelijk te maken, is sleutel-op-de-deur de beste optie. Lees hieronder 5 redenen waarom je sleutel-op-de-deur moet bouwen!

    meer info
  • Je nieuwbouw energiezuinig verwarmen, hoe doe je dat?

    Wanneer je een nieuwe woning bouwt, is het meer dan ooit belangrijk om grondig na te gaan hoe je die op een duurzame, energiezuinige manier kan verwarmen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar het heeft ook een merkbaar effect op je energiefactuur. Lees hier alle mogelijkheden om je nieuwbouw energiezuinig te verwarmen.

    meer info
  • 5 redenen waarom bouwen een goed idee blijft

    Als je klaar bent voor de volgende stap in je leven, overweeg je begrijpelijk alle opties. Gaat het om je woning, dan twijfel je tussen een huis kopen, renoveren of toch bouwen. Is bouwen zelfs nog wel een optie? We kunnen duidelijk zijn: bouwen blijft een aanrader. We geven je vijf redenen waarom bouwen een goed idee blijft.

    meer info
sluit