• Hoe kan ik mijn nieuwbouwwoning zo veilig mogelijk maken?

  Nieuwbouwwoning gekocht? Proficiat! Bij een nieuwe woning hoort een frisse start om een (t)huis te creëren die perfect past bij je stijl en levenswijze. Veiligheid is daarbij een belangrijk aspect. Je nieuwbouwwoning veilig maken is niet zo moeilijk. Ondek hier onze beste tips om je nieuwbouw veilig te maken.

  meer info
 • 7 essentiële zaken die je moet regelen bij een verhuizing

  Verhuizen is een van die dingen die tegelijk heel opwindend én heel overweldigend zijn. Wanneer je verhuist naar een nieuwe woning, valt er heel wat te regelen. Het liefst wil je dat zo'n verhuizing zo vlot mogelijk gaat, zonder al te veel stress. Maar wat moet je precies regelen bij een verhuizing?

  De overgang van oud naar nieuw adres verloopt zo vlot mogelijk wanneer je rekening houdt met onze tips.

  meer info
 • Hoe kies je het juiste bouwbedrijf?

  Als je een gaat bouwen, is het kiezen van het juiste bouwbedrijf een cruciale stap. De juiste bouwpartner heeft immers een grote impact op je project, of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een commercieel project. Er zijn enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van het juiste bouwbedrijf. Zo neem je een weloverwogen beslissing voor een zorgeloos en vlot project!

  meer info
 • Waarom je sleutel-op-de-deur moet bouwen: 5 redenen

  Bouwen, dat is een grote stap in je leven. Liefst ook een grote stap vooruit, zowel in je woonsituatie als in je leven. Hoe je gaat bouwen, heeft daar alles mee te maken. Een nieuwbouw zetten kan best een stresserende onderneming zijn. Om dat zo vlot en zorgeloos mogelijk te maken, is sleutel-op-de-deur de beste optie. Lees hieronder 5 redenen waarom je sleutel-op-de-deur moet bouwen!

  meer info
 • Je nieuwbouw energiezuinig verwarmen, hoe doe je dat?

  Wanneer je een nieuwe woning bouwt, is het meer dan ooit belangrijk om grondig na te gaan hoe je die op een duurzame, energiezuinige manier kan verwarmen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar het heeft ook een merkbaar effect op je energiefactuur. Lees hier alle mogelijkheden om je nieuwbouw energiezuinig te verwarmen.

  meer info
 • 5 redenen waarom bouwen een goed idee blijft

  Als je klaar bent voor de volgende stap in je leven, overweeg je begrijpelijk alle opties. Gaat het om je woning, dan twijfel je tussen een huis kopen, renoveren of toch bouwen. Is bouwen zelfs nog wel een optie? We kunnen duidelijk zijn: bouwen blijft een aanrader. We geven je vijf redenen waarom bouwen een goed idee blijft.

  meer info
 • De bouwtrends van 2023

  Welke bouwtrends moet je in 2023 in de gaten houden? Bouwen en duurzaamheid, het gaat al langer hand in hand. In 2023 breekt groene energie echt door in de bouwwereld. Zo gaat er niet alleen meer aandacht naar groener verwarmen en slimmer verkoelen, maar ook circulariteit is trendy.

  Trends geven onze nieuwe inzichten en inspiratie, maar bouwen betekent dat je een groot deel keuzevrijheid behoudt. Je kiest dus zelf welke bouwtrends je wil vertalen naar je eigen woning.

  meer info
 • Nieuwbouw: Hoe gaat het opleveringstraject in zijn werk?

  Wanneer je nieuwbouwwoning klaar is en je eindelijk de sleutels in handen krijgt, is het tijd voor de oplevering. Dat betekent dat de bouwwerken afgerond zijn en de woning klaar is om "geleverd" te worden aan de bouwheer.

  Bij een sleutel-op-de-deurwoning is een tweefasige oplevering verplicht. Zo'n opleveringstraject loopt dus over enkele jaren. Wat een voorlopige en definitieve oplevering is, wat je rechten zijn en wat je van je bouwpartner mag verwachten, lees je hier.

  meer info
 • Bouwteam NB Projects: wat doen wij?

  Bouwplannen? Dat is de start van een spannend avontuur! Bouwen is op zich heel leuk, want je ziet je droomhuis steeds meer realiteit worden. Tegelijkertijd is het ook best stressvol, want er kan steeds iets misgaan en het gaat natuurlijk over een flinke investering. Wil je liever zonder zorgen bouwen? Sleutel-op-de-deur bouwen door een betrouwbaar, ervaren bouwteam zoals NB-Projects is je beste keuze.

  Ons doel is simpel: je droomhuis bouwen met zo min mogelijk stress voor jou. Maar hoe doen we dat? In deze blog lees je precies wat wij als bouwpartner doen om jou een zorgeloos bouwavontuur te geven.

  meer info
sluit