promo-rectangle-img-01

Over NB-Projects

Plannen om binnenkort een woning te kopen of bouwen? Dan kan je kiezen het project zelf in handen te nemen, of een sleutel-op-de-deur woning te laten bouwen. Voorstander van de laatste optie? Dan bouwen wij jouw droomwoning zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Je kan alles aan ons overlaten. Wij staan voor je klaar.

Papierwerk regelen

Bij een bouwproject komt namelijk heel wat kijken: een bouwgrond zoeken, aannemers selecteren, bouwvergunningen indienen, een bodemattest opstellen. Een groots project met heel wat tussenstappen.

Een bouwpartner regelt alle papierwerk voor jou. Een groot voordeel want je ervaart minder stress. Alle documenten komen uiteraard wel op jouw eigen naam maar je hoeft je niets aan te trekken van het papierwerk. Gedurende het hele bouwproces sta je contact met dezelfde persoon die je op de hoogte brengt van de vordering van de werken.

Afwerking: van comfort tot luxe

Bij ons heb je vrije keuze wat de afwerking betreft. Je maakt het zelf zo comfortabel of luxueus als je zelf wenst. Wij werken samen met de beste leveranciers voor de afwerking van keuken, badkamer, vloeren, … Je hoeft niets zelf te plaatsen. Tot het plaatsen van plinten en deurbeslag toe installeren wij alles.

Financiële service

Ook om het financiële plaatje hoef je je niet te bekommeren. Wij bieden ook een financiële service aan, in samenwerking met een onafhankelijk partner die je helpt leningen te vergelijken en de beste hypothecaire lening of herfinanciering helpt afsluiten.

 

Als jouw bouwpartner nemen wij jouw dossier volledig ter harte, van de zoektocht naar een geschikte locatie tot de oplevering van jouw woonst.
Wij staan garant voor een zorgeloze bouw en een huis waarin het fijn thuiskomen is

MAAK EEN AFSPRAAK
 • BOUW DE WONING VAN JOUW DROMEN

  Of je nu een gesloten, halfopen of open bebouwing wenst. Binnen jouw voorkeursregio of – gemeente en met jouw budget gaan wij aan de slag.

 • BOUWEN MET VERTROUWEN

  Een woning conform de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen, met oog voor detail en in continue opvolging. Jouw bouwproject is bij ons in de beste handen.

 • BELEEF JOUW THUIS

  Jouw nieuwe woonst tot in de puntjes gerealiseerd, met het nodige comfort en een luxueuze afwerking indien gewenst. Je doen thuiskomen is ons streefdoel.

 • UNADJUSTEDNONRAW_mini_36e

  Lorenzo Huyghe

  Lorenzo Huyghe is de motor achter NB-Projects. Hij is bijzonder klantgericht, geeft graag advies en begeleidt elke klant met grote passie voor zijn vak. Hij:

  • Begeleidt de projecten van ontwerp tot afsluit van de overeenkomst
  • Staat garant voor 100% nazorg
  • Heeft oog voor detail en zin voor perfectie
  • Streeft naar een bouwtechnische woning gerealiseerd binnen de vooropgestelde prijs.
  MAAK NU EEN AFSPRAAK

Na kennis te hebben gemaakt met verschillende bouwbedrijven, viel ons oog op een advertentie van NB-Projects. Na een vrijblijvend gesprek met een adviseur werd ons een voorontwerp met prijsbestek aangeboden en dit zonder kosten . Een 3-tal dagen later werd ons het voorontwerp getoond en werd het prijsbestek besproken. Na het zien van andere bouwbedrijven werd ons dan ook snel duidelijk dat er ruime budgetten worden voorzien . EEN AANRADER.

Familie De Graeve

Ik was reeds 3 jaar op zoek naar een woning. Na het contact met NB-Projects was de klik er meteen . Hier spreken ze duidelijk taal en met kennis van zaken . Ik voelde me geen potentiële klant tegenover een verkoper maar bij een adviseur die informatie bezorgd en meteen duidelijk is en geen druk geeft. Enkele weken later was mijn droom van bouwen een een realiteit geworden en kon ik starten met het kiezen van materialen.

Familie Van Cauwelaert

NB-Projects kijkt samen met de klant naar alle mogelijkheden zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Er is een ruime keuze aan materialen zodat je je dromen kan realiseren. Door de goede opvolging heb je als bouwheer geen zorgen en kan je rekenen op een correcte werkwijze. NB-Projects is zeer bereikbaar voor de klanten en geen vraag is te veel.

Familie Debruyne
sluit