NB-projects als betrouwbare aannemer in nieuwbouw

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer nieuwbouw voor de realisatie van jouw project? NB-Projects is een ervaren aannemer met een ruime expertise in allerlei bouwprojecten. Bij de realisatie van een nieuwbouw woning of bouwproject zijn er allerlei zaken waar je rekening mee moet houden, zoals vergunningen, certificaten, etc. NB-Projects is op de hoogte van de huidige reglementering en kan je bijstaan tijdens het hele proces.

Werk met één aannemer die alles voor je regelt, in plaats van te kiezen voor verschillende aannemers die niet helemaal afgestemd zijn op elkaar. NB-Projects handelt de complete nieuwbouw bouwprocedure af binnen afzienbare tijd en binnen jouw vooropgestelde budget.

Onze werkwijze als aannemer nieuwbouw

1. Adviesgesprek met onze consultants

Maak een afspraak met onze consultants om je nieuwbouw project te bespreken en uit te lijnen. Onze adviseurs overlopen de verschillende mogelijkheden met jou en ze wijzen je op die dingen waar je zelf misschien nog niet aan gedacht hebt. We gebruiken onze expertise om je met raad en daad bij te staan als aannemer nieuwbouw. Zo hoef jij je nachtrust niet te laten omwille van de beslommeringen die een nieuwbouwproject met zich mee brengt.

Tijdens dit adviesgesprek overlopen we ook de stappen die je al genomen hebt.

  • Heb je al een plan laten uittekenen door een architect?
  • Beschik je over een bouwgrond en de nodige vergunningen?
Transparantie Transparantie

Van bij het begin bepalen wij alles samen met jou. Onze adviseurs overlopen alle mogelijkheden en zijn doorheen heel het proces transparant. Bij ons weet je waar je aan begint zonder onverwachte kosten.

Duidelijke communicatie Duidelijke communicatie

Als ervaren aannemer in nieuwbouw weten we waar de pijnpunten liggen. Door onze duidelijke communicatie en transparante werkwijze ben je bij alle stappen nauw betrokken en zie je stap per stap jouw droom werkelijkheid worden.

Ja, ik kies voor één aannemer

Kom langs

2. Concrete plannen voor je nieuwbouw

Afhankelijk van de formaliteiten die al geregeld zijn, passen we onze planning als aannemer nieuwbouw aan jouw planning en wensen. We beschikken over alle contacten die je nodig hebt voor de volledige realisatie van jouw droomproject. Zo kan je bijvoorbeeld ook beroep doen op onze architect. Tijdens deze fase van het project worden de plannen vastgelegd en zorgen we ervoor dat al het benodigde papierwerk in orde is. Daarna zijn we klaar voor de start van de bouwprocedure.

3. Overleg met de aannemer nieuwbouw

Als aannemer nieuwbouw spelen we in op de mogelijkheden en houden we rekening met jouw plannen en budget. We spreken af om alles nog een keer te overlopen en voorzien je van een realistische tijdlijn waarin we jouw project kunnen verwezenlijken.

4. Start van de werkzaamheden

De aanvang van de werkzaamheden start wanneer jij dat wil. Vaak is de startdatum vastgelegd op: zo snel mogelijk! Tijdens de hele bouwprocedure blijf jij als opdrachtgever helemaal op de hoogte van de vorderingen en eventuele verwikkelingen. NB-Projects staat voor duidelijke communicatie en overleg. We maken geen wijzigingen in de plannen of tijdlijn, zonder dat we daar jouw goedkeuring voor hebben.

Kies voor transparantie

Bespreek jouw project

5. Oplevering

De oplevering van jouw nieuwbouw woning of project gebeurt binnen de vooropgestelde termijn. Wanneer de bouw werkzaamheden worden afgerond, kun je verwachten dat je de sleutel al snel in jouw bezit hebt. Je kunt in principe de verhuiswagen al reserveren!

Ik was reeds 3 jaar op zoek naar een woning. Na het contact met NB-Projects was de klik er meteen . Hier spreken ze duidelijk taal en met kennis van zaken . Ik voelde me geen potentiële klant tegenover een verkoper maar bij een adviseur die informatie bezorgd en meteen duidelijk is en geen druk geeft. Enkele weken later was mijn droom van bouwen een een realiteit geworden en kon ik starten met het kiezen van materialen.
Familie Van Cauwelaert

Wat kan je verwachten van een samenwerking

NB-Projects is een betrouwbare en ervaren aannemer nieuwbouw. We weten dat veel klanten wat terughoudend zijn omwille van de wilde verhalen die ze van vrienden en kennissen gehoord hebben. Wij willen graag verandering brengen in de reputatie die sommige aannemers in de hand gewerkt hebben. We gaan er dan ook helemaal voor om te bewijzen dat we als aannemer nieuwbouw betrouwbaar zijn en onze afspraken nakomen. Onze werkwijze is transparant en duidelijk. We gebruiken woorden die je niet afschrikken en zijn bovendien altijd bereikbaar voor onze klanten en partners.

  • Persoonlijke advies van een aannemer nieuwbouw met ervaring
  • Eén contactpersoon die helemaal op de hoogte is van jouw project
  • Duidelijke communicatie
  • Transparante werkwijze
  • Oplevering van je nieuwbouw binnen de afgesproken termijn: benieuwd wat mogelijk is? Neem een kijkje in ons aanbod.
  • Kostprijs binnen het vooropgestelde budget
  • Moderne en kwalitatieve materialen

Samenwerken met NB-Projects aannemer nieuwbouw?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs. Bij NB-Projects werken we met een vast team aan experts en adviseurs. We weten dan ook heel goed waar we aan beginnen en kunnen je helpen met duidelijk en nuttig advies, nog voordat je start met de bouw van je nieuwbouwwoning.

sluit