Droom je van een prachtige nieuwbouw woning? Misschien heb je al een idee of plan in je hoofd, maar weet je niet goed hoe je eraan begint? NB-Projects heeft ervaring met het bouwen van nieuwbouw huizen in verschillende stijlen en lay-outs.We zijn dan ook erg geïnteresseerd in jouw wensen, dromen en verwachtingen. Ons team van specialisten verdiept zich vol overgave in jouw nieuwbouw woning project en we helpen je graag met het verwezenlijken van je dromen!

NB Project is een ervaren nieuwbouw aannemer die je bijstaat bij het realiseren van jouw nieuwbouw huis, van idee tot oplevering!

Nieuwbouw woning laten bouwen door NB-Projects

Goede redenen om te kiezen voor een nieuwbouw woning

De keuze voor een nieuwbouw huis heeft een heleboel voordelen ten opzichte van de aankoop van een bestaande woning. Deze voordelen zijn dan ook een goede reden om over te gaan tot het plannen en bouwen van een compleet nieuwe woning!

  • Nieuw, fris en nog nooit door iemand anders gebruikt
  • Energiezuinig en efficiënt
  • Bijna energieneutraal (BEN)
  • Praktisch ingedeeld naar jouw wensen
  • Compact en multifunctioneel

Start met jouw nieuwbouw woning

Kom langs

Zo gaan we te werk bij het realiseren van jouw nieuwbouw woning

1. We luisteren naar jouw wensen en ideëen

Neem contact met ons op om een afspraak te maken met onze adviseurs. We verwelkomen je in ons kantoor of komen langs bij jou thuis.Tijdens dit eerste gesprek luisteren we naar jouw ideeën en verwachtingen. We weten uit ervaring dat jij waarschijnlijk al een heel duidelijk beeld hebt van wat je juist wél en juist niet wil!Onze experts staan je bij met advies en ze overlopen de mogelijke opties met je. Aan het einde van dit eerste gesprek heb jij een goed beeld van de verschillende mogelijkheden.Je ontvangt bovendien vrijblijvend een voorontwerp om je een idee te geven over hoe we jouw wensen kunnen uitvoeren.

2. Het eerste ontwerp wordt een duidelijk plan

Ga je akkoord met het voorontwerp, dan richten we onze pijlen op een efficiënte afwerking van jouw nieuwbouw woning. We dienen een bouwaanvraagdossier in en stellen een duidelijk budgetboek op. Tijdens deze fase worden er keuzes gemaakt op gebied van materialen en stijlen voor de uiteindelijke afwerking. We staan je bij tijdens deze keuze en hebben een ruim aanbod aan producten van verscheidene leveranciers. Kortom, jij kiest jouw keuken, badkamer, vloer, … Je idee krijgt stilaan een vaste vorm!

3. Een duidelijk en concreet plan voor jouw nieuwbouw woning

Het bouwplan en jouw keuzes voor de materialen worden netjes verwerkt in een nieuwbouw woning dossier. De bouw overeenkomst wordt getekend en alle formaliteiten worden afgehandeld. De uiteindelijke overeenkomst is gereglementeerd volgens de wet Breyne, een woningbouwwet die tot 10 jaar na oplevering van de nieuwbouw woning een garantie biedt bij bouwtechnische of structurele gebreken.

Nieuwbouw woning laten bouwen door NB-Projects

4. Start van de werkzaamheden

De start van de werken is een moment waar onze klanten vaak dromerig naar uitkijken. Onze teams gaan van start met het bouwen van jouw nieuwbouw huis. Alle werken worden nauwkeurig opgevolgd door onze adviseurs en aannemers. We doen frequent aan werfbezoeken om er zeker van te zijn dat de werken helemaal volgens de planning verlopen. Uiteraard houden we jou ook met regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Over de opvolging hoef jij je geen zorgen te maken. NB-Projects volgt alles op en zorgt ervoor dat het bouwproject perfect volgens planning verloopt.

5. Oplevering van je nieuwbouw huis!

Als je dacht dat de start van de werken een euforisch moment was, dan heb je vast nog niet aan de oplevering gedacht! Jij krijgt namelijk de sleutel van je nieuwe woning in handen en kan beginnen met het regelen van de verhuiswagen!

Voor de bouw van jouw nieuwbouw woning kan je rekening op:

Maatwerk Maatwerk

We luisteren in een eerste gesprek naar jouw wensen en gaan daarmee aan de slag voor het bouwen van jouw droomwoning! Blader door ons aanbod om jouw inspiratie aan te wakkeren.

Duidelijkheid Duidelijkheid

We communiceren alles steeds duidelijk met jou zodat je op de hoogte bent van elke stap die wij ondernemen.

Jouw nieuwbouw woning laten bouwen door NB-Projects?

Heb je een vaag idee of net heel concrete plannen voor de realisatie van een nieuwe woning? Neem contact op met NB-Projects om, geheel vrijblijvend, een voorontwerp en advies te ontvangen voor jouw nieuwbouw huis. Of je nu kiest voor een moderne of klassieke stijl, met een nieuwbouw woning heb je uiteindelijk toch altijd een modern en fris interieur waar niemand eerder gebruik van heeft gemaakt. Je nieuwbouw woning wordt geheel volgens jouw wensen ingedeeld en je mag er zeker van zijn dat je energiefactuur een stuk lager zal liggen! Maak gebruik van de ervaring en expertise van onze adviseurs en aannemers voor de complete realisatie van jouw nieuwe huis. NB-Projects werkt nieuwbouwprojecten af van de start tot de finish, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de formaliteiten en werkzaamheden!

NB-Projects kijkt samen met de klant naar alle mogelijkheden zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Er is een ruime keuze aan materialen zodat je je dromen kan realiseren. Door de goede opvolging heb je als bouwheer geen zorgen en kan je rekenen op een correcte werkwijze. NB-Projects is zeer bereikbaar voor de klanten en geen vraag is te veel.
Familie Debruyne
sluit