Landelijke woning

Hou je van rustieke charme, een vleugje nostalgie en moderne luxe? Dan is een landelijke woning perfect voor jou. De warme uitstraling, gezellige sfeer en tijdloze elegantie van de landelijke stijl is niet zomaar een trend. Een landelijke woning past perfect binnen een levensstijl van verbondenheid, eenvoud en authenticiteit.

Landelijke woningen zijn er in alle kleuren, formaten en en vormen. Van een Engelse cottage, een knusse fermette, een ruime vierkantshoeve of een knappe pastoriewoning en alles daartussenin. De rode draad is warmte, gezelligheid, authentieke charme en natuurlijke elementen.

Wat is een landelijk huis?

Een landelijk huis herken je aan de authentieke elementen. Die versterken de charme en het karakter van de woning. Denk aan natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen, maar ook aan natuurlijke, zachte kleuren. Binnen en buiten tref je charmante details aan die de woning klasse en tijdloosheid geven, bijvoorbeeld in de  daklijnen, het metsel- en schrijnwerk of in de architectuur. Een landelijk huis is lichtrijk en fris, eenvoudig maar warm, nooit overweldigend, maar altijd verwelkomend.

Die elementen maken de woning niet alleen visueel aantrekkelijk, ze dragen ook bij aan de gezelligheid en warmte van het interieur. Zo ontstaat een gevoel van geborgenheid en charme eigen aan een landelijk huis.

Wat is een landelijke stijl?

De landelijke stijl wordt gekenmerkt door authenticiteit, warmte en eenvoud, maar ook door het werken met natuurlijke elementen. Een verbinding met de natuur is eigen aan de landelijke stijl, doordat traditionele boerderijen en fermettes of schilderachtige cottages vroeger omgeven waren door de natuur. Ze werden zo ontworpen dat ze harmonieus opgingen in de omgeving, met gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen en baksteen.

Grote ramen en veranda’s nodigen het buitenleven uit naar binnen, waardoor een landelijke woning een lichtrijke, frisse woning is. Een landelijk huis is functioneel en eenvoudig, maar daarom niet minder opvallend of luxueus. Een moderne landelijke woning combineert het beste van beide werelden. Je krijgt de feeling van een klassieke hoeve met het comfort en de luxe van een moderne woning.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons
Ervaring in bouw- en vastgoedsector Ervaring in bouw- en vastgoedsector

Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoed- en bouwsector weten we perfect wat de juiste partijen én de beste materialen zijn voor jouw project. Zorgeloos je droomwoning bouwen? Dat is ons doel.

Expertise met toekomstvisie Expertise met toekomstvisie

Je droomwoning moet voldoen aan de energienormen van vandaag en liefst ook morgen. Daarom vind je in ons aanbod energiezuinige en bijna-energieneutrale woningen met duurzame, kwalitatieve materialen.

Hoeveel kost een landelijk modern huis?

De kostprijs voor een huis in landelijke stijl hangt natuurlijk af van allerlei factoren, zoals de architectuur, het type dak en de dakbedekking, de gebruikte materialen en technieken, … Ook de oppervlakte van de woning speelt een rol. Een kleine landelijke woning zal goedkoper zijn dan een grote landelijke villa.

Als je bouwplannen hebt, raden we je aan om bij een ervaren, betrouwbare en betrokken aannemer aan te kloppen. Zo krijg je een duidelijk zicht op wat de mogelijkheden zijn binnen je budget.

Bij NB-Projects starten we met een leeg blad. Dat vullen we op met al je bouwdromen. Daarna bekijken we samen hoe we die droom werkelijkheid kunnen maken. Een goede bouwpartner denkt met je mee, zodat je een woning krijgt die volledig bij je past én binnen je budget valt.

Kies je voor een nieuwbouwwoning van NB-Projects, dan krijg je op voorhand een duidelijk zicht op wat een moderne landelijke woning kost.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Waarom een landelijke woning bouwen met NB-Projects?

Misschien vind je de perfecte landelijke woning te koop na een lange, intensieve huizenjacht. Misschien ook niet. Wat wel zeker is, dat je bij ons je landelijke droomwoning vindt.

Bij NB-Projects vinden we dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een toevluchtsoord, een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar je familie bloeit. Onze landelijke woningen zijn niet alleen functioneel, maar ook warm, gastvrij en vol karakter.

Het allerbeste aan nieuwbouw is dat je start met een leeg canvas. Jij kiest hoe je woning eruitziet, vanbinnen en vanbuiten. Je kiest de materialen, technieken en inrichting. We houden een oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie, zodat je woning comfortabel en energiezuinig is en aan alle technische vereisten voldoet. Daarbij behoud je steeds een scherp zicht op de prijzen.

Een van onze ervaren adviseurs staat je namelijk bij, van begin tot eind. Hij of zij geeft je eerlijk advies en toont je met plezier alle opties. Omdat je bij NB-Project kan kiezen tussen sleutel-op-de-deur of op maat, behoud je alle vrijheid.

Dit mag je van ons verwachten:

  • Persoonlijk contact met een ervaren adviseur
  • Vele mogelijkheden: op maat of sleutel-op-de-deur
  • Binnen het afgesproken budget
  • En de afgesproken termijn
  • Een stressvrij bouwverhaal
  • Geen zorgen over papierwerk
  • Ruime keuze uit kwalitatieve materialen
  • Aandacht voor duurzaamheid
  • Duidelijke aanpak, heldere taal
NB-Projects kijkt samen met de klant naar alle mogelijkheden zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Er is een ruime keuze aan materialen zodat je je dromen kan realiseren. Door de goede opvolging heb je als bouwheer geen zorgen en kan je rekenen op een correcte werkwijze. NB-Projects is zeer bereikbaar voor de klanten en geen vraag is te veel.
Familie Debruyne

Samen de landelijke woning van je dromen bouwen?

Bij NB-Projects vind je vakmanschap, ervaring en aandacht voor detail. Zo creëren we tijdloze landelijke woningen met alle charme van toen en alle comfort van vandaag. Met hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en een betrokken aanpak bouwen we een tijdloze landelijke woning.

Bouwen is een spannend, nieuw avontuur. De juiste partner is belangrijk! Kies voor een bouwpartner waar je je goed bij voelt, die je van alle info voorziet en helder communiceert over cijfers en kleine lettertjes. Bij ons krijg je steeds een duidelijk zicht op de mogelijkheden en een realistische, gedetailleerde prijsofferte. Kom gerust langs voor een gezellige babbel: de eerste stap richting droomwoning!

sluit