Bouwbedrijf België

Droom je van je eigen nieuwbouwwoning of heb je al de eerste stappen gezet om die droom werkelijkheid te maken? Dan is de eerstvolgende stap: op zoek gaan naar het juiste bouwbedrijf! NB-Projects is niet zomaar een bouwbedrijf in België, we zijn ook een gedreven, enthousiaste én betrouwbare partner. We scharen ons met veel goesting achter jouw project. Je wensen, dromen én budget zijn belangrijk en worden gerespecteerd.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Wat kan je verwachten van een bouwbedrijf in België?

Allereerst moet je bouwpartner professioneel en betrouwbaar zijn. Bouwen is een heuse onderneming. Er valt met heel wat rekening te houden, niet het minst met alle regels, eisen en normen die bij bouwen horen. Open communicatie, begrip en vertrouwen tussen jou en je bouwbedrijf zijn een must. Kies dus je bouwbedrijf met zorg. Het doel is je droomwoning neerpoten zonder al te veel stress én conform alle regels.

Hieronder ontdek je hoe NB-Projects te werk gaat.

1.     Ideeën en wensen bespreken

De eerste stap is alle dromen en ideeën uit de doeken doen. Zo ontdek je of er een klik is tussen jou en je bouwpartner. Bouwen kost je niet alleen veel centen, maar ook veel tijd. Een goede klik met het bouwbedrijf is dus belangrijk. Onze ervaren adviseurs luisteren met plezier naar je verwachtingen en je musts. Daarna bekijken we hoe je wensen waar te maken. Zo krijg je een duidelijk en realistisch beeld van alle opties.

2.     Concrete plannen maken

Nu je duidelijk weet wat te verwachten en een goed zicht op budget, termijn en mogelijkheden hebt, maken we een voorontwerp op. Een eerste kijkje op hoe je nieuwe woning er zal uitzien! Na eventuele revisies wordt een definitief plan, een budgetboek en een bouwaanvraagdossier opgemaakt.

In deze fase kies je de materialen die uiteindelijk je woning zullen vormgeven. De keuze is bijzonder groot. Het is dus heel makkelijk om je aan je stijl en je budget te houden. Tijdens dit hele proces blijf je in contact met je vaste aanspreekpunt, die je project intussen door en door kent.

3.     Start van de werken

Niet alleen je bouwdossier krijgt nu steeds meer vorm, ook je woning wordt stilaan echt écht. De werken gaan van start! Onze adviseurs, experts en vertrouwde aannemers volgen de werf op. Ze zijn ervaren bouwcoördinators die alles in goede banen leiden. Ook jij wordt op de hoogte gehouden van alle vorderingen en gebeurtenissen. Bovendien blijft je vaste contactpersoon steeds beschikbaar voor vragen of opmerkingen.

4.     De sleutel in handen!

Het grote moment is aangebroken! Je krijgt de sleutels van je woning in handen, binnen de afgesproken termijn en het afgesproken budget. Tijdens de oplevering overlopen we alle uitgevoerde werken, gevolgd door nog wat papierwerk. Je succesvolle en hopelijk zorgeloze bouwverhaal is geëindigd, maar het leven in jullie nieuwe thuis gaat net van start.

 

Waarom kiezen voor NB-Projects?

  • Persoonlijk contact met een ervaren adviseur
  • Vele mogelijkheden: op maat of sleutel-op-de-deur
  • Binnen het afgesproken budget
  • En de afgesproken termijn
  • Een stressvrij bouwverhaal
  • Geen zorgen over papierwerk
  • Ruime keuze uit kwalitatieve materialen
  • Aandacht voor duurzaamheid
  • Duidelijke aanpak, heldere taal

Zorgeloos bouwen met een ervaren bouwbedrijf in België?

Om zorgeloos te bouwen, moet je bouwpartner niet alleen ervaren, professioneel en betrouwbaar zijn. De juiste klik is net zo belangrijk. Maak daarom een afspraak met een van onze ervaren (en gezellige!) adviseurs. Met een kop koffie erbij bespreken we hoe we te werk gaan om je droomwoning te bouwen. We staan te popelen om het avontuur met je aan te gaan!

sluit