Bouwfirma Oost-Vlaanderen

Een bouwfirma in Oost-Vlaanderen, zo zijn er talloze. Wat NB-Project onderscheidt van de massa is onze passie voor wat we doen. We gaan altijd vol enthousiasme, goesting en plezier aan het werk. We weten namelijk waarvoor we werken: om jouw bouwdroom werkelijkheid te maken.

Dat we je vertrouwen krijgen om je nieuwbouwwoning te realiseren, dat is niet niets. We combineren onze gedrevenheid daarom altijd met een flinke dosis vakmanschap en oog voor detail. NB-Projects respecteert altijd je wensen, verwachtingen en budget.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Wat mag je verwachten van een bouwfirma in Oost-Vlaanderen?

Als bouwfirma in Ninove hebben we heel wat ervaring met de realisatie van nieuwbouwwoningen in Oost-Vlaanderen. Dat hebben we te danken aan onze professionele en betrouwbare aanpak.

Dit mag je van ons verwachten, in een notendop:

 • Een duidelijk zicht op alle opties, rekeninghoudend met je budget, wensen en dromen.
 • Een grondige opvolging door je vaste aanspreekpunt, die je dossier door en door kent.
 • Heldere en transparante communicatie.
 • Een relatief stressvrij bouwverhaal.
 • De sleutel van je nieuwbouwwoning, afgewerkt binnen het afgesproken budget en timing.

1.     Eerste gesprek

Met je bouwpartner moet het klikken. Daarom leren we elkaar eerst goed kennen tijdens een leuke babbel. Je vertelt ons over hoe je nieuwbouwwoning er moet uitzien, welk budget je hebt en welke je tijdlijn in gedachten hebt. We vertellen je welke opties er zijn om je bouwplannen waar te maken. Je krijgt een helder en realistisch beeld.

2.     Concrete plannen

Wanneer we meer weten over het budget, de timing en de specificaties van de woning, maken we een voorontwerp op. Je woning krijgt nu echt vorm! We zorgen ervoor dat alles volgens de regels van de kunst verloopt, conform alle regels, eisen en normen. Na revisies komen we tot een definitief plan, budgetboek en bouwaanvraagdossier. Nu is je bouwverhaal écht begonnen.

3.     Je woning komt tot stand

Na het kiezen van de materialen, toestellen en installaties liggen alle details vast. Daarna kunnen we beginnen aan het echte werk: de start van de werken. De hele bouwperiode behoud je een vast aanspreekpunt. Communicatie blijft duidelijk en transparant. De werf is in goede handen van onze adviseurs, experts en vertrouwde aannemers. Uiteraard ben je zelf ook welkom op de werf.

4.     Tijd om te verhuizen!

Na een spannende (en leuke!) periode waarin je je woning tot leven ziet komen, is het eindelijk tijd om je nieuwe thuis te betrekken! We overhandigen je met plezier de sleutels, binnen de termijn en het budget, zoals afgesproken. Tijdens de oplevering is er ruimte om alle werken te overlopen. Daarna is het tijd om die verhuisdozen uit te pakken!

Waarom kiezen voor NB-Projects?

 • Jong (en ouder) geweld met toekomstvisie
 • Creatieve kijk met aandacht voor innovatie en duurzaamheid
 • Persoonlijk contact staat voorop
 • Op maat of sleutel-op-de-deur, alles kan
 • Steeds een helder zicht op de mogelijkheden en de haalbaarheid
 • Respect voor budget en termijn, zoals afgesproken
 • Geen stress over papierwerk
 • Energiezuinige nieuwbouwwoningen, klaar voor de toekomst

Ervaren bouwfirma in Oost-Vlaanderen gezocht?

Gevonden! De juiste klik met je bouwfirma is belangrijk. Er moet vertrouwen zijn, maar ook enthousiasme, aandacht voor details en professionaliteit. Zie je in NB-Projects de juiste match? Dan horen we heel graag meer over je bouwplannen en -dromen. Maak een afspraak en een adviseur toont je met plezier al je opties.

sluit