Bouwfirma West-Vlaanderen

Als bouwfirma in West-Vlaanderen kan je bij NB-Projects terecht voor een moderne nieuwbouwwoning. Onze grootste troeven? Een unieke combinatie van jong geweld en ervaren rotten én een gedreven toekomstvisie.

We gaan met volle goesting voor jou aan de slag. Niet alleen om je bouwdroom werkelijkheid te maken, maar ook om je een woning te geven die klaar is voor de toekomst. Om dat voor elkaar te krijgen, zetten we onze expertise, passie en vakmanschap in. Zonder zorgen over administratieve rompslomp en zonder je project uit handen te geven: jij blijft de baas van jouw woning.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Wat mag je verwachten van een bouwfirma in West-Vlaanderen?

Als ervaren bouwfirma mochten we al woningen bouwen in heel Vlaanderen, ook in West-Vlaanderen. Dat danken we aan onze tevreden klanten, maar ook aan onze betrouwbare, professionele werkwijze.

Dit mag je van ons verwachten, in een notendop:

 • Een ervaren expert als vaste contactpersoon.
 • Een goed zicht op al je opties, rekeninghoudend met je budget, wensen en dromen.
 • Duidelijke en frequente communicatie.
 • Professioneel advies en inzicht gedurende je hele bouwverhaal.
 • Een energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst.
 • Een relatief zorgeloos bouwtraject zonder administratieve rompslomp.
 • Je droomwoning, afgewerkt met respect voor je budget en timing.

1.     Een goed gesprek

Het eerste van velen, maar zeker een van de belangrijkste. Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen. We leren over jou, je droomwoning, je wensen en must-haves, je budget en je tijdlijn. Met al die informatie schetsen we je mogelijkheden, rekeninghoudend met de regels en normen die op dat moment gelden. Zo krijg je een duidelijk en realistisch beeld van je opties.

2.     Concrete plannen

Kies je voor ons? Dan springen we eerst een gat in de lucht, daarna gaan we meteen voor jou aan de slag. Nu we concrete info hebben over budget, timing en specificaties van je woning, maken we een voorontwerp.
Je krijgt je woning voor het eerst te zien, tot in de details en conform alle regels, eisen en normen. Na jouw feedback en eventuele revisies hebben we een definitief bouwplan, budgetboek en bouwaanvraagdossier. Dat dienen we in bij de gemeente of stad. Het is nu écht begonnen!

3.     De werken beginnen

Tussen het afkloppen van het plan en de eerste steenlegging, zit misschien wel de leukste fase: materialen kiezen. Je kiest alle toestellen, installaties, grote en kleine bouwmaterialen. Alles krijgt stilaan vorm! Wanneer de werken van start gaan, blijft je vaste contactpersoon voor je klaarstaan. Hij of zij blijft altijd beschikbaar voor je vragen en opmerkingen. Je kan de werf bezoeken en onze experts, adviseurs en vertrouwde aannemers aan het werk zien.

4.     De sleutel in handen

Na een leuke, spannende periode staat je woning er, klaar om jou en je verhuisdozen te ontvangen. Tijdens de oplevering overlopen we alle werken. Daarna klinken we op onze fijne samenwerking en krijg je van ons je sleutel. Tijd om die dozen uit te pakken en te genieten van je nieuwe thuis!

Waarom kiezen voor NB-Projects?

 • Jong (en ouder) geweld met toekomstvisie
 • Creatieve kijk met aandacht voor innovatie en duurzaamheid
 • Persoonlijk contact staat voorop
 • Op maat of sleutel-op-de-deur, alles kan
 • Steeds een helder zicht op de mogelijkheden en de haalbaarheid
 • Respect voor budget en termijn, zoals afgesproken
 • Geen stress over papierwerk
 • Energiezuinige nieuwbouwwoningen, klaar voor de toekomst

Betrouwbare bouwfirma in West-Vlaanderen gezocht?

Gevonden! Bouwen doe je niet zomaar en niet met om het even wie. De juiste bouwpartner heeft respect voor je wensen, je budget en je timing. Een goede bouwfirma is net zo gedreven als jij om je woning te realiseren, met enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail.

Leer ons beter kennen tijdens een eerste gesprek. We horen graag alles over je bouwplannen en we vertellen je ook graag meer over ons. Maak een afspraak en ontdek wat we voor jou kunnen doen. Tot binnenkort!

sluit