Bouwsector gaat uit van 2,5% groei

25 juli, 2019

“Bouw blijft de motor voor de economie”

De bouwsector verwacht dit jaar een groei van 2,5 procent. Dat blijkt uit de conjunctuurenquête van de Confederatie Bouw. “Onze sector zal het beter doen dan de algemene economische verwachtingen, geschat op 1,4 procent”, zegt voorzitter Paul Depreter. “De orderboekjes zijn voor 6 maanden gevuld, dat is meer dan tijdens dezelfde periode vorig jaar.”

De verwachte groei in 2019 ligt met 2,5 procent wel iets lager dan de groei in 2018 (3,3 procent). “Maar de groei blijft wel significant hoger. dan de verwachte algemene groei voor de hele Belgische economie”, aldus Depreter. “We stellen het dus goed. De bouw blijft de motor voor de economie.

Schermafbeelding 2019-09-13 om 09.10.49

Volgens de Confederatie Bouw zullen de nieuwbouwwoningen dit jaar met 1,5 procent toenemen, na een stijging met 2,5 procent in 2018.

NB-Projects kijkt samen met de klant naar alle mogelijkheden zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Er is een ruime keuze aan materialen zodat je je dromen kan realiseren. Door de goede opvolging heb je als bouwheer geen zorgen en kan je rekenen op een correcte werkwijze. NB-Projects is zeer bereikbaar voor de klanten en geen vraag is te veel.
Familie Debruyne
VRAAG INFORMATIE AAN DE BOUWADVISEUR VRAAG INFORMATIE AAN DE BOUWADVISEUR

Onze bouwadviseurs staan u steeds graag bij voor alle vragen en begeleiden u graag verder.

BOUW JE DROOMHUIS BOUW JE DROOMHUIS

Wij bouwen steeds op maat van u wensen en houden rekening met het vooropgestelde budget.

PLAN NU EEN AFSPRAAK

CONTACT FORMULIER
sluit