Bouwteam NB Projects: wat doen wij?

24 november, 2022

Bouwplannen? Dat is de start van een spannend avontuur! Bouwen is op zich heel leuk, want je ziet je droomhuis steeds meer realiteit worden. Tegelijkertijd is het ook best stressvol, want er kan steeds iets misgaan en het gaat natuurlijk over een flinke investering. Wil je liever zonder zorgen bouwen? Sleutel-op-de-deur bouwen door een betrouwbaar, ervaren bouwteam zoals NB-Projects is je beste keuze.

Ons doel is simpel: je droomhuis bouwen met zo min mogelijk stress voor jou. Maar hoe doen we dat? In deze blog lees je precies wat wij als bouwpartner doen om jou een zorgeloos bouwavontuur te geven.

Wat doet een bouwteam?

Een bouwteam staat je bij tijdens het gehele bouwproces. Dat betekent dat we je begeleiden bij het vele geregel dat bij een bouw komt kijken, zoals papierwerk, offertes aanvragen, aannemers opvolgen, … Bij een sleutel-op-de-deurwoning helpen we je ook kiezen uit alle materialen die bij je stijl en je budget passen.

De juiste bouwpartner is iemand waarmee je bouwt in vertrouwen en waar je kan op rekenen. Dit kan je verwachten van het bouwteam bij NB-Projects:

1. Papierwerk opvolgen

Bij een bouwproject hoort allerlei administratie, geregel en achternageloop. Als bouwpartner ontzorgen we je door alle papierwerk op te volgen. Door onze ervaring en expertise weten we precies waar op te letten, wanneer wat aan te vragen en wat nodig is om jouw bouw vlekkeloos te laten verlopen.

Je kan rekenen op ons om de meest geschikte aannemers te selecteren, offertes aan te vragen, bouwvergunningen in te dienen, de nodige attesten en certificaten aan te vragen en nog meer. Uiteraard behoud je volledige inspraak en word je geregeld op de hoogte gehouden door je vaste contactpersoon.

2. Financiële assistentie

Bouwen is een investering. Een budget opstellen en je daar zo goed mogelijk aanhouden is een must, maar dat is niet zo eenvoudig. Een goede bouwpartner helpt je daarom controle te houden over het financiële plaatje. Zo werken we samen met een onafhankelijke partner die je helpt de beste hypothecaire lening of herfinanciering af te sluiten.

Tegelijk kan je rekenen op onze expertise om een gedetailleerd budget op te stellen. Zo weet je op voorhand precies welke kosten er zijn en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

3. Juridische bescherming

Als bouwpartner hebben we het beste met je voor. Je kan bovendien rekenen op wettelijke bescherming. De wet-Breyne beschermt je tegen malafide praktijken. Zo blijft een bouwonderneming tien jaar aansprakelijk. NB-Projects is een ervaren, betrouwbare bouwpartner die de wet-Breyne respecteert.

4. Eén aanspreekpunt

Als individuele bouwer komt een groot deel van de stress door het opvolgen van alle aannemers, taken, offertes, facturen, mails en telefoontjes. Werk je samen met een bouwonderneming, dan hoef je je daar niet mee bezig te houden. Dat is meteen de grootste troef van een bouwpartner en wat we bedoelen met ontzorgen. We werken samen met experts en betrouwbare aannemers op wie we kunnen rekenen.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je even praten over je project? Dan kan je op elk moment bij je vaste contactpersoon terecht.

Zorgeloos bouwen met een bouwteam

Nu je weet wat wij als bouwteam precies doen, lijkt het je misschien zelf ook wat om zorgeloos en stressvrij te bouwen? Vertel ons meer over je bouwplannen, je droomhuis en je verwachtingen. Nog geen concrete plannen maar wel bouwgoesting? Bekijk ons aanbod in Oost- en West-Vlaanderen.

Samen bekijken we de mogelijkheden en vertellen we je hoe NB-Projects te werk gaat. Je kan rekenen op onze transparantie, expertise en begeleiding tijdens het hele bouwproces, vanaf het eerste gesprek tot het glaasje bubbels bij de verhuizing!

sluit