Wil je graag een moderne nieuwbouw woning bouwen of laten bouwen? Dan ga je best even langs bij een ervaren bouwfirma of aannemer nieuwbouw die je kan bijstaan tijdens het hele proces. Een huis bouwen is immers geen evidente of makkelijke klus. Er komt bovendien een hele berg papierwerk aan te pas. NB-Projects heeft jarenlange ervaring met verscheidene types bouwprojecten. We kennen dan ook het reilen en zeilen van de bouwindustrie. Bovendien werken we samen met betrouwbare partners voor ieder aspect van de bouwprocedure. Zo werken wij samen met verschillende architecten, bouwheren, aannemers en andere professionals.

We nodigen je dan ook uit voor een vrijblijvend adviesgesprek over de realisatie van jouw toekomstige moderne nieuwbouw woning.

De voordelen van een moderne nieuwbouw woning

Een moderne nieuwbouw woning bouwen heeft tal van voordelen. Veel gezinnen en eigenaars van een bouwgrond verkiezen dan ook een moderne nieuwbouw boven de aankoop van een bestaande woning.

  • Zelf gekozen indeling en grondplan
  • Functioneel en op maat van jouw behoeften
  • Compact en slim ingedeeld
  • Energiezuinig en bijna energie neutraal (BEN)
  • Milieuvriendelijk en ecologisch
  • Moderne, kwalitatieve en duurzame materialen
  • Moderne en strakke architectuur
  • Gebouwd met de toekomst in gedachten

Realiseer nu jouw moderne nieuwbouw woning

Kom langs

Zo gaan wij te werk voor de realisatie van jouw moderne nieuwbouw woning:

Jouw visie en wensen staan centraal bij het bouwen van jouw moderne woning. We stellen het hele proces af op het uiteindelijke resultaat dat jij voor ogen hebt. Uiteraard staan we je ten alle tijden bij met onze expertise en we adviseren je tijdens ieder aspect van de bouwprocedure.

1. Eerste adviesgesprek

Tijdens een eerste adviesgesprek luisteren we naar jouw plannen, verwachtingen en ideeën. Welk type moderne nieuwbouw heb je in gedachten? Hoe wil je dat de woning er uit ziet? Heb je al gedacht aan de toekomst van je gezin en het aantal kamers en slaapkamers dat je nieuwe woning moet hebben? Tijdens dit gesprek ontdekken we wat jij juist wil. We geven je ook advies over de mogelijkheden en budgetten voor jouw bouwproject. Bovendien krijg je ook een eerste voorontwerp.

2. Van eerste ontwerp tot bouwplan

Wanneer we een voorontwerp hebben waar jij helemaal akkoord mee gaat, gaan we over tot de volgende fase van het moderne nieuwbouw project. We verfijnen het eerste ontwerp en stippelen alle details uit tot we een officieel plan hebben. Jij mag tijdens deze fase ook keuzes maken op gebied van de afwerking en details. Zo kies je welke materialen we gaan gebruiken, je kiest de keuken, badkamer, vloerbekleding, … Alle kosten en budgetten worden nauwkeurig samengebracht in een budget. Het afgewerkte plan wordt ingediend bij de gemeente en we dienen een bouwaanvraag in.

Waarom kiezen voor NB-Projects?

Jarenlange ervaring Jarenlange ervaring

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in projectontwikkeling, waardoor we de juiste partijen aanspreken voor de realisatie van jouw moderne nieuwbouw woning

Ruim aanbod Ruim aanbod

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Laat je inspireren door ons aanbod en stem mij ons jouw droomwoning af.

3. De puntjes op de i

Al het papierwerk wordt in orde gebracht. Offertes worden ondertekend en alle formaliteiten worden afgerond. Onze contracten zijn in regel met de woningbouwwet.

4. Start van de werken aan jouw moderne nieuwbouw woning

Hoog tijd om onze werkmannen in actie te zetten. We starten met de effectieve bouw van jouw moderne nieuwebouw woning. NB Projects houdt op ieder moment de controle over de werkzaamheden. We hebben altijd contact met onze aannemers en voeren regelmatig werfbezoeken uit. Zo kunnen we alle vorderingen goed opvolgen en kunnen we jou ook op de hoogte houden van de vorderingen.

5. De sleutel van je moderne nieuwbouw woning in ontvangst nemen

Nadat de nieuwe woning afgewerkt is, voeren we nogmaals een grondige controle uit. We controleren of alle details in orde zijn en of alle werkzaamheden uitgevoerd zijn zoals gepland. Wanneer we er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes klopt, leveren we de woning op. Jij neemt de sleutel in ontvangst en kunt in principe meteen beginnen met het inrichten van je nieuwe woning.

Ik was reeds 3 jaar op zoek naar een woning. Na het contact met NB-Projects was de klik er meteen . Hier spreken ze duidelijk taal en met kennis van zaken . Ik voelde me geen potentiële klant tegenover een verkoper maar bij een adviseur die informatie bezorgd en meteen duidelijk is en geen druk geeft. Enkele weken later was mijn droom van bouwen een een realiteit geworden en kon ik starten met het kiezen van materialen.
Familie Van Cauwelaert

Moderne nieuwbouw woning laten bouwen door NB Projects

Een huis bouwen is geen sinecure en het is een goed idee om je plannen te bespreken met een expert. Ook voor de bouwcoördinatie en opvolging van het bouwproject doe je best beroep op een ervaren bouwfirma. NB Projects weet perfect welke aspecten belangrijk zijn, welke stappen je moet doorlopen en welke vakmannen je best inhuurt voor specifieke taken. Maak een afspraak met onze experts voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We geven je graag het advies dat je nodig hebt en we beantwoorden graag alle vragen waar je mee worstelt bij het bouwen van een moderne nieuwbouw!

sluit