NB-Projects is een projectontwikkelaar in Aalst en de omliggende regio. Met veel enthousiasme, toewijding en oog voor detail gaan we aan de slag voor jouw project. We zijn gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling en hebben dus heel wat ervaring met woningen, appartementen, verkavelingen en commerciële projecten. Spreek ons gerust aan over je bouw- of renovatieplannen!

Jouw projectontwikkelaar in Aalst

Als vastgoedexpert en projectontwikkelaar worden we blij van innovatieve ideeën en grootse plannen, maar ook traditionele projecten doen ons hart sneller slaan. Je kan van begin tot eind op ons rekenen, tot jij als klant, koper, huurder, investeerder of grondbezitter 100% tevreden bent.

Dit mag je van ons verwachten:

  • Een vaste contactpersoon die perfect op de hoogte is van je dossier
  • Professioneel advies en begeleiding op maat
  • Uitgebreide analyse van de risico’s en gevaren
  • Opbrengstanalyse en marktonderzoek
  • Budgettering van het complete bouwproject
  • Moderne en duurzame bouwtechnieken

 

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Zo gaan we te werk als projectontwikkelaar in Aalst

Als projectontwikkelaar in Aalst en omstreken hebben we al heel wat knowhow en ervaring op zak. De strategie voor een succesvolle projectontwikkeling hebben we intussen in de vingers. We kunnen ons proces dus perfect aanpassen aan jouw unieke project.

 

1. Alle partners samenbrengen

Een vastgoedproject begint met het matchen van de juiste partners. We helpen grondeigenaars, investeerders en kopers elkaar te vinden.

Als projectontwikkelaar is het onze taak om al onze mensenkennis en inzicht in de vastgoedmarkt optimaal in te zetten en je project tot een goed einde te brengen. Luisteren en wensen op elkaar afstemmen zijn essentieel in deze fase.

2. Analyse van risico’s en gevaren

Bij elk project horen struikelblokken en risico’s. Onze taak is alle risico’s en gevaren in kaart te brengen en te analyseren. We onderzoeken de te verwachten moeilijkheden en de aandachtspunten. Zo krijg je een goed idee van de risico’s en hoe we een eventueel probleem snel kunnen aanpakken.

3. Opbrengstanalyse en marktonderzoek

Ook de opbrengstanalyse is een taak voor de projectontwikkelaar.We bestuderen de mogelijkheden en potentiële opbrengst via een grondige analyse. Dat doen we aan de hand van enkele handige tools.

Via een marktonderzoek schatten we het verhuur- en afzetrisico in. Hoe ziet de huidige vraag-en-aanbodsituatie eruit? Wat zijn de actuele trends op de vastgoedmarkt?

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

4. Overeenkomst tussen alle partijen

Met een goed zicht op de risico’s en winstmogelijkheden, komen alle partijen opnieuw samen. Wanneer iedereen akkoord gaat, sluiten we een overeenkomst af. Het project gaat officieel van start!

5. Bouwplannen en ontwerpen

Onze architecten tekenen de bouwplannen van het project uit. Ze nemen ook het design voor hun rekening. Revisies worden ingepland om indien nodig feedback van partijen te verwerken. Daarna dienen we de plannen in om de bouwvergunning aan te vragen. Ook alle andere verslaggeving, documentatie en papierwerk opvolgen behoort tot onze taken.

6. Verkoop van de eerste units

We hoeven niet te wachten op de eerste steen om de eerste modules of units te verkopen. Als projectontwikkelaar staan we in voor de marketing en verkoop van de units. Meestal is een project volledig uitverkocht nog voor de werken van start gaan.

Als projectontwikkelaar in Aalst doen we een beroep op ons portfolio met potentiële klanten en kopers.

7. Bouwwerken en oplevering

Nu de werkzaamheden van start zijn gegaan, blijven we nauwgezet de planning en documentatie opvolgen. We werken samen met betrouwbare, ervaren aannemers en staan in voor een succesvolle oplevering.

NB-Projects levert je project af binnen het afgesproken budget en op de vooropgestelde datum, afgewerkt tot in de puntjes met moderne, duurzame materialen.

Werk samen met een ervaren projectontwikkelaar in Aalst!

Heb jij ook een projectgrond, concrete plannen of ben je op zoek naar een slimme investering? NB-Projects is je ervaren partner en expert in de Belgische vastgoedmarkt. Bouw op onze ruime ervaring en kom langs voor een gezellige babbel.

 

sluit