Projectontwikkelaar in België

NB-Projects is een projectontwikkelaar in België. Zo zijn er best veel, maar toch springen we eruit. We pakken elk project, groot of klein, vol goesting en enthousiasme aan, zonder de details uit het oog te verliezen. Als specialist in de ontwikkeling van vastgoed hebben we ervaring met woningen, appartementen, verkavelingen en commerciële projecten.

Je kan bij ons terecht voor traditionele projecten, maar ook van innovatieve ideeën of grootse plannen worden we enthousiast. Onze continue opvolging verzekert dat je bouwt met vertrouwen. Kies je voor ons? Geweldig, we kijken ernaar uit! Hieronder ontdek je alvast wat je van ons mag verwachten.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Zo gaan we te werk als projectontwikkelaar in België

Als projectontwikkelaar in België gingen we al aan de slag in Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Hoe zo’n project tot stand komt, zit voor ons goed ingebakken. Voor eigenaars, kopers, aannemers en andere partners is dat niet altijd zo duidelijk. Transparantie is een must. In ons stappenplan krijg je een helder overzicht van het verloop van een project.

1.     De juiste partijen samenbrengen

De eerste stap is grondeigenaars, investeerders en eventuele kopers matchen. De taak van een projectontwikkelaar is die partijen samen te brengen. We zetten onze ervaring in de vastgoedsector in om onze opdracht tot een goed einde te brengen.

Bij het maken van de juiste match houden we rekening met allerlei aspecten. Zo zijn de mogelijkheden binnen de vastgoedmarkt een belangrijk element, net als de wensen van de partijen.

2.     Risicoanalyse

Een grondige risicoanalyse is de volgende stap. Zo krijgen wij, maar ook jij een goed zicht op mogelijke struikelblokken en risico’s. Nog voor de aanvang van het project brengen we de aandachtspunten in kaart. Daardoor heb je een beter idee over het verloop van het project en kunnen we snel schakelen wanneer een probleem opduikt.

3.     Opbrengstanalyse

De opbrengstanalyse schetst een zicht op de potentiële opbrengst, een belangrijke factor in een vastgoedproject. Je kan rekenen op een heldere en grondige opbrengstanalyse. Om dat te verwezenlijken, kunnen we niet alleen op onze ervaring bouwen, maar zetten we ook enkele nuttige tools in.

Zo voeren we een marktonderzoek uit en schatten we het verhuur- en afzetrisico in. Ook de huidige vastgoedprijzen in de regio, net als de trends binnen vastgoed, zijn relevante factoren bij het opmaken van een opbrengstanalyse. Dat geeft ons een goed beeld op de financiële resultaten van het project.

4.     Officiële documentatie en contracten

Nu er een goed zicht is op de risico’s en mogelijke opbrengst, komen alle partijen opnieuw samen. Met alle info op zak kan elke partij een geïnformeerde beslissing nemen, waarna we de overeenkomst afsluiten om het project officieel te starten.

5.     Het project ontwerpen

Het project krijgt steeds meer vorm, nu ook letterlijk. Onze architecten en designers tekenen het project uit. We voeren ook de vereiste studies en onderzoeken uit, zodat we deze fase afsluiten met de finale plannen. Die plannen vormen een mooi visueel proevertje van het uiteindelijk afgewerkt project.

Jaren Ervaring Jaren Ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten perfect welke partijen en materiaal geschikt zijn voor jouw bouwproject. Samen bouwen wij jouw droomwoning zonder zorgen!

Ruime expertise Ruime expertise

Een woning moet voldoen aan de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen. Met onze ruime expertise is jouw bouwproject bij ons in de beste handen. Bekijk alvast ons aanbod om een idee te krijgen wat mogelijk is.

6.     Bouwvergunning aanvragen

Bij elk project hoort papierwerk. Het grote voordeel van je samenwerking met een ervaren projectontwikkelaar: jij hoeft je er niets van aan te trekken. Met het ontwerp en de bouwplannen op zak vragen we de juiste vergunningen aan. Zo kunnen we vlot en reglementair starten aan de werkzaamheden.

7.     Verkoop van de panden of percelen

Alle administratieve stappen zijn gezet, het project krijgt binnenkort concreet vorm. Wachten op de eerste steenlegging hoeft niet om al met de verkoop te beginnen. We staan in voor de marketing en verkoop van de verschillende woningen, appartementen, modules of percelen van het project.

Als projectontwikkelaar in België hebben we een mooi portfolio met potentiële kopers en huurders opgebouwd. Via verschillende kanalen en gerichte marketingcampagnes trekken we kandidaat-kopers aan.

8.     Van eerste steen naar oplevering

De werkzaamheden zijn gestart. Waar het project tot nu toe uit papier bestond, wordt elk pand nu opgetrokken door ervaren bouwlieden. We werken samen met aannemers met elk een eigen expertise. Door te werken met ervaren, betrouwbare partners eindigen we met een kwalitatief project met een oplevering volgens de afgesproken termijn en binnen het vooropgestelde budget.

Ik was reeds 3 jaar op zoek naar een woning. Na het contact met NB-Projects was de klik er meteen . Hier spreken ze duidelijk taal en met kennis van zaken . Ik voelde me geen potentiële klant tegenover een verkoper maar bij een adviseur die informatie bezorgd en meteen duidelijk is en geen druk geeft. Enkele weken later was mijn droom van bouwen een een realiteit geworden en kon ik starten met het kiezen van materialen.
Familie Van Cauwelaert

Bouwen met een ervaren projectontwikkelaar in België

NB-Projects springt er bovenuit. We bouwen op onze ervaring en houden steeds de blik op de toekomst. We weten wat er speelt op de vastgoedmarkt en hoe wij daarop kunnen inspelen. Ook houden we van creatieve uitdagingen, want dan kunnen we onze beste kant tonen. Zoek je een projectontwikkelaar in België, dan zit je op de goede plek.

Heb je een projectgrond, concrete of creatieve plannen voor een project of zit je barstensvol goede ideeën? Maak een afspraak voor een gezellige babbel, lekkere kop koffie en stimulerende (figuurlijke) pingpongsessie. Wie weet leidt dat wel tot een fantastisch project?

sluit