Ben je op zoek naar een deskundig bureau voor projectontwikkeling om je bouwplannen of renovatieplannen uit te werken? NB-Projects is een ervaren projectontwikkelaar in Kortrijk en de omliggende regio. We slaan graag de handen in elkaar om ieder vastgoedproject tot een goed einde te brengen.

NB-Projects projectontwikkelaar Kortrijk

NB-Projects is vastgoedexpert en projectontwikkelaar in Kortrijk en omgeving. We hebben een ruime ervaring in de sector en zijn altijd op zoek naar interessante vastgoedprojecten. Die projecten werken we tot in het kleinste detail uit zodat grondbezitters, klanten, kopers, huurders en investeerders 100% tevreden zijn.

Dit kan je van ons verwachten:

  • 1 Ervaren contactpersoon die op de hoogte is van ieder aspect van jouw dossier
  • Professioneel advies en begeleiding op maat
  • Uitgebreide analyse van de risico’s en gevaren
  • Opbrengtsanalyse en marktonderzoek
  • Budgettering van het complete bouwproject
  • Moderne en duurzame bouwtechnieken

 

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Zo gaan we te werk als projectontwikkelaar in Kortrijk

We werken volgens een veilige strategie die we op ieder project kunnen toepassen. Toch is ieder project anders en we passen onze aanpak dan ook aan naargelang de specifieke omstandigheden.

Samenbrengen van partners

Tijdens de eerste fase van een vastgoedproject gaan we op zoek naar goede partners. We koppelen bezitters van projectgronden aan geïnteresseerde investeerders.

Analyse van de risico’s en gevaren

Nu we een projectgrond en een project voor ogen hebben, zorgt NB-Projects voor de nodige analyses, zoals de risicoanalyse. We onderzoeken de mogelijkheid tot bouwen en te verwachten moeilijkheden. Dankzij deze analyse zijn alle partners binnen het project goed op de hoogte van de risico’s.

Jaren Ervaring Jaren Ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten perfect welke partijen en materiaal geschikt zijn voor jouw bouwproject. Samen bouwen wij jouw droomwoning zonder zorgen!

Ruime expertise Ruime expertise

Een woning moet voldoen aan de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen. Met onze ruime expertise is jouw bouwproject bij ons in de beste handen. Bekijk alvast ons aanbod om een idee te krijgen wat mogelijk is.

Opbrengstanalyse en marktonderzoek

Naast de risico’s onderzoeken we ook de mogelijkheden. Een marktonderzoek en opbrengstanalyse geeft duidelijkheid over de winstmogelijkheden binnen het project.

NB Projects onderzoekt ook de bouwmogelijkheden die voorhanden zijn met de projectgrond. Het marktonderzoek geeft dan weer inzicht in de huidige vraag, het actuele aanbod en de eventuele opties.

Overeenkomst tussen alle partijen

Iedereen heeft ondertussen een goed beeld van de mogelijkheden en risico’s. Wanneer alle partijen akkoord gaan, wordt er een overeenkomst afgesloten. We starten het project op!

Bouwplannen en design

Onze architect tekent de bouwplannen uit en ontwerpt het design voor het project. Die bouwplannen worden eventueel aangepast aan de hand van feedback van de partijen. Daarna worden de plannen ingediend voor de aanvraag van de bouwvergunning.

Naast de bouwgunning zorgen we ook voor alle benodigde documentatie en verslaggeving.

Verkoop van de afzonderlijke units

Nog voordat we van start gaan met de bouwprocedure, starten we al met de verkoop van de afzonderlijke units. In de meeste gevallen is een project compleet uitverkocht bij de aanvang van de werken.

Als projectontwikkelaar in Kortrijk hebben we toegang tot ons portfolio met potentiële klanten en kopers.

Bouwwerken en oplevering

De bouwwerkzaamheden worden opgestart aan de hand van onze planning en documentatie. We voorzien een compleet plan voor de werkzaamheden en zorgen voor een succesvolle oplevering van het project.

NB-Projects levert ieder project af binnen het afgesproken budget en op de vooropgestelde datum. Onze projecten zijn tot in de puntjes afgewerkt met duurzame en moderne materialen.

Partner met een ervaren projectontwikkelaar in Kortrijk!

Heb je een projectgrond of ben je op zoek naar de perfecte investering. NB-Projects is thuis in de Belgische vastgoedmarkt. We hebben bovendien een ruime ervaring met projectontwikkeling in Kortrijk en de omliggende regio.

 

sluit