NB-Projects is een ervaren projectontwikkelaar in Oost-Vlaanderen. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van woningen, appartementen, verkavelingen en commerciële projecten. Geen project is voor ons te groot of te klein. We houden van vernieuwende ideeën en innovatieve projecten. Hou je dus zeker niet in om je grootste dromen met ons te delen!

Onze werkwijze bij projectontwikkeling in Oost-Vlaanderen

NB-Projects heeft een ruime ervaring met projectontwikkeling in Oost-Vlaanderen en de rest van ons land. We werken op een duidelijke en transparante manier, zodat eigenaars, kopers, aannemers en andere partners altijd een mooi overzicht behouden over de actuele stand van zaken.

1.     Partners en partijen met elkaar matchen

Tijdens de eerste fase van projectontwikkeling in Oost-Vlaanderen matchen we grondeigenaars, investeerders en eventuele kopers. Hiervoor gebruiken we een flinke dosis inlevingsvermogen en onze ervaring in de vastgoedsector.

We matchen de juiste gronden aan de juiste investeerder en schetsen een beeld van de mogelijkheden. Er wordt rekening gehouden met allerlei aspecten, zoals de wensen van beide partijen en de mogelijkheden binnen de vastgoedmarkt.

Droomwoning bouwen?

Contacteer ons

2.     Risico analyse

Tijdens de risico analyse brengen we mogelijke gevaren en risico’s in kaart. We willen alle partijen van een optimaal toekomstperspectief voorzien, zonder dat er plotse verrassingen roet in het eten gooien.

Door een uitgebreide risico analyse uit te voeren, kunnen we al bij de aanvang van het project een heleboel informatie delen over het verloop van het project.

3.     Opbrengst analyse

Ook de opbrengst analyse is van groot belang. Iedere investeerder die zich met de ontwikkeling van vastgoed bezig houdt, doet dat met oog op een mooi winstbedrag.

Om de opbrengstmogelijkheden te onderzoeken, voeren we een marktonderzoek uit. We maken een inschatting van het verhuurrisico en het afzetrisico. Ook de huidige prijzen in de regio worden onder de loep genomen. Vastgoedtrends worden onderzocht en we bepalen of het geplande project een mooie toekomst tegemoet gaat.

Jaren Ervaring Jaren Ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten perfect welke partijen en materiaal geschikt zijn voor jouw bouwproject. Samen bouwen wij jouw droomwoning zonder zorgen!

Ruime expertise Ruime expertise

Een woning moet voldoen aan de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen. Met onze ruime expertise is jouw bouwproject bij ons in de beste handen. Bekijk alvast ons aanbod om een idee te krijgen wat mogelijk is.

4.     Contracten en documentatie

Nu de opbrengstmogelijkheden en de risico’s geanalyseerd zijn, brengen we alle partijen weer samen om een overeenkomst af te sluiten. Iedereen kan op dat ogenblik een goed geïnformeerde beslissing nemen over het ontwikkelingsproject.

5.     Ontwerp van het project

Het project begint meer vorm te krijgen. Nu we een team hebben samengesteld, kunnen we de finale plannen uittekenen. We verzamelen alle nodige informatie en laten onze architecten alle details op papier zetten.

Zo krijgen wij zelf, maar ook onze partners een realistisch overzicht van iedere stap van het proces.

Droomwoning bouwen?

Contacteer ons

 

6.     Vergunningen binnen halen

Voordat onze aannemers aan het werk kunnen, moeten er nog enkele vergunningen geregeld worden. Met de bouwplannen van de architect kunnen we meteen een bouwvergunning aanvragen bij de bevoegde instanties.

7.     Verkoop van de panden of percelen

Nu we zeker zijn dat het bouwproject van start kan gaan, starten we alvast met de verkoop van de panden binnen het project. Als projectontwikkelaar in Oost-Vlaanderen hebben we toegang tot een ruime groep potentiële kopers via onze eigen kanalen. De verkoop wordt verder ondersteund door individuele marketing campagnes.

8.     Start van de werkzaamheden

Ondertussen gaan we van start met de bouwwerkzaamheden. NB-Projects heeft al vele jaren ervaring in de bouwsector en ook de bouwwerkzaamheden vallen onder onze expertise als projectontwikkelaar. Ieder project wordt opgeleverd binnen de vooropgestelde deadline en binnen het afgesproken budget.

 

Ik was reeds 3 jaar op zoek naar een woning. Na het contact met NB-Projects was de klik er meteen . Hier spreken ze duidelijk taal en met kennis van zaken . Ik voelde me geen potentiële klant tegenover een verkoper maar bij een adviseur die informatie bezorgd en meteen duidelijk is en geen druk geeft. Enkele weken later was mijn droom van bouwen een een realiteit geworden en kon ik starten met het kiezen van materialen.
Familie Van Cauwelaert

Dit mag je van ons verwachten

  • Persoonlijke begeleiding van planning tot oplevering
  • Blijf altijd op de hoogte van iedere nieuwe ontwikkeling
  • Grondige analyse van de risico’s
  • Ontwerp van het project
  • Advies over de mogelijkheden
  • Moderne en innovatieve bouwmethoden
  • Budgettering van het project
  • Hoog rendement uit iedere projectgrond

Reken op de expertise van NB-Projects

NB-Projects is al jaren actief als projectontwikkelaar in Oost-Vlaanderen. Daarnaast specialiseren we ons ook in vastgoed. We hebben een realistisch beeld van de huidige vastgoedmarkt en weten wat er leeft in onze samenleving. Die ervaring en kennis zorgt ervoor dat we vooruitstrevende en toekomstgerichte projecten kunnen ontwikkelen die de huidige vraag naar vastgoed ondersteunen.

Heb jij een projectgrond, plannen voor een project of een grandioos idee? Neem contact met ons op. We denken graag mee en brengen de juiste mensen samen om een succesvol resultaat te bekomen!

 

sluit