NB Projects: Projectontwikkelaar in Vlaams-Brabant

Ben je op zoek naar een ervaren projectontwikkelaar in Vlaams-Brabant? NB-Projects heeft een ruime ervaring met vastgoedontwikkeling. We zijn dan ook de perfecte partner voor de ontwikkeling van woningen, appartementsgebouwen, commerciële projecten en verkavelingen.

Heb je een groots idee of een projectgrond waar je mee aan de slag wil gaan? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit mag je alvast verwachten van een ervaren partner als NB-Projects.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Onze werkwijze als projectontwikkelaar in Vlaams-Brabant

Als ervaren vastgoedontwikkelaar stelden we een stappenplan op die op ieder project kan toegepast worden. Ongeacht de afmetingen of de grootte van het project, bij NB-Projects zorgen we altijd voor een persoonlijke en kwalitatieve service!

1.     Verschillende partijen samen brengen

Een vastgoedproject bestaat altijd uit een samenwerking tussen verschillende partijen. Tijdens de eerste fase brengen wij als projectontwikkelaar in Vlaams-Brabant deze partijen bij elkaar. Om deze belangrijke eerste stap tot een goed einde te brengen, gebruiken we een gezonde dosis inlevingsvermogen en onze ervaring in de vastgoedsector.

We brengen de juiste investeerder samen met de eigenaar van de projectgrond die past bij het project. Hierbij houden we rekening met de wensen van alle partijen en de trends in de vastgoedwereld.

2.     Grondige analyse van de risico’s

Nadat we de verschillende partners bij elkaar hebben gebracht, voeren we een grondige analyse van de mogelijke risico’s uit. Alle gevaren en eventuele problemen worden in kaart gebracht. Dankzij de risicoanalyse kunnen we al bij de aanvang van het project een duidelijk beeld geven van de eventueel te verwachten problemen die kunnen opduiken.

3.     Opbrengstanalyse

De potentiële opbrengsten van een vastgoedproject zijn een belangrijke factor in ieder project. Als ervaren projectontwikkelaar in Vlaams-Brabant voorzien we een duidelijke en complete opbrengstanalyse voor iedere partij binnen het project.

We voeren een marktonderzoek uit, maken een inschatting van het verhuurrisico en het afzetrisico. Tijdens de opbrengstanalyse houden we ook rekening met de huidige vastgoedprijzen in de regio en de trends binnen vastgoed. Zo kunnen we goed inschatten of het vastgoedproject voor een mooie opbrengst zal zorgen.

 

Jaren Ervaring Jaren Ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten perfect welke partijen en materiaal geschikt zijn voor jouw bouwproject. Samen bouwen wij jouw droomwoning zonder zorgen!

Ruime expertise Ruime expertise

Een woning moet voldoen aan de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen. Met onze ruime expertise is jouw bouwproject bij ons in de beste handen. Bekijk alvast ons aanbod om een idee te krijgen wat mogelijk is.

4.     Officiële contracten

Nu alle partijen in het vastgoedproject goed ingelicht zijn over de mogelijkheden, risico’s en eventuele opbrengstmogelijkheden, brengen we iedereen terug samen rond de tafel. Iedereen kan op dat moment een goed gedocumenteerde beslissing nemen en er kan een overeenkomst afgesloten worden tussen de verschillende partijen.

5.     Design en ontwerp

Nadat we alle nodige studies en onderzoeken hebben uitgevoerd, kunnen we van start gaan met de finale planning. Onze architecten en designers gaan aan de slag met het project. Ze tekenen het vastgoedproject uit zoals overeen gekomen tussen de verschillende partijen.

Uiteraard is het eerste design nog aan te passen, afhankelijk van de wensen van de verschillende partners.

Met een afgewerkt ontwerp in handen, krijgt het project een duidelijke vorm en wordt het makkelijker om een visueel beeld te realiseren.

6.     Bouwvergunning en documentatie

Met een goedgekeurd ontwerp en bouwplan kunnen we naar de bevoegde instanties gaan om een officiële bouwvergunning aan te vragen. De compleet uitgetekende plannen van de architect zijn de sleutel naar de volgende stap voor de ontwikkeling van het vastgoedproject.

7.     Verkoop van de panden of modules

Nog voor onze aannemers aan de slag gaan op de bouwwerf, starten we al met de verkoop van het project. Of het nu over verschillende woningen, appartementen of commerciële ruimtes gaat, onze makelaars zorgen alvast voor de marketing en verkoop van de verschillende eenheden.

Als projectontwikkelaar in Vlaams-Brabant hebben we een directe toegang tot een ruim portfolio met potentiële kopers en huurders. Naast ons eigen klantenbestand doen we ook beroep op verschillende andere kanalen om eventuele kopers te bereiken.

8.     Bouwwerkzaamheden en oplevering van het project

De panden en modules vinden één voor één een eigenaar, terwijl de bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. NB-Projects werkt samen met diverse aannemers die ieder hun eigen specialisme hebben. We doen beroep op partners die we kennen en vertrouwen. Zo zijn we zeker dat ieder vastgoedproject snel, efficiënt en kwalitatief wordt opgeleverd. Dat gebeurt bovendien binnen de afgesproken termijn en binnen het vooropgestelde budget.

 

NB-Projects: ervaren projectontwikkelaar in Vlaams-Brabant

NB-Projects heeft een ruime ervaring in de vastgoedsector. We zijn dan ook de perfecte partner voor ieder project. Ben jij op zoek naar een projectontwikkelaar in Vlaams-Brabant die open staat voor jouw idee? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

NB-Projects is een jonge en dynamische onderneming met een blik op de toekomst. We houden van een uitdaging en je kunt bij ons dan ook terecht met ieder type project! Heb je plannen voor een vastgoedproject of beschik je over een projectgrond waar je een mooie toekomst in ziet? Neem contact met ons op!

sluit