Heb je bouwplannen of een projectgrond en ben je op zoek naar een deskundig projectontwikkelaar in West-Vlaanderen? NB-Projects heeft de ervaring en de know-how om ieder vastgoedproject tot een goed einde te brengen. We zijn gespecialiseerd in projectontwikkeling voor woningbouw, appartementsgebouwen, verkavelingen, commerciële zones, …. Geen project is voor ons te groot, te klein, te ingewikkeld of te simpel! Wij zijn dan ook de perfecte partner voor alle vastgoedontwikkeling in West-Vlaanderen.

Dit kan je verwachten van NB-Projects

NB-Projects heeft een ruime ervaring in de vastgoedsector. We weten dan ook hoe ieder aspect van de markt werkt. Daarom zijn wij de geschikte partner voor jouw project.

  • Persoonlijk advies en begeleiding op maat
  • 1 contactpersoon die jouw project door en door kent
  • We staan aan je zijde van planning tot oplevering
  • Diepgaande risicoanalyse
  • Duidelijk overzicht van de opbrengstmogelijkheden
  • Budgettering van het bouwproject
  • Duurzame en moderne bouwtechnieken en materialen
  • Hoog rendement uit investeringsprojecten

Projectontwikkeling in West-Vlaanderen: zo werken we

Ieder project is anders en het ene vastgoedproject vraagt al wat meer planning dan het andere. Toch gebruiken we een veilige strategie die we op ieder project kunnen toepassen.

Onze werkwijze garandeert dat alle partijen ten alle tijden goed geïnformeerd zijn over de actuele stand van zaken. Daarnaast zorgen we ook voor een complete en transparante documentatie voor iedere partner.

1.     Potentiële partners samen brengen

Bij de start van een vastgoedproject gaan we eerst op zoek naar de eigenaars van geschikte projectgronden en terreinen. Die proberen we te koppelen aan de perfecte investeerder. Een vastgoedproject opstarten vergt behoorlijk wat mensenkennis en kennis van de vastgoedmarkt. We houden bij het matchen van partners rekening met de wensen en eisen van iedere partij.

Zo vinden we regelmatig een match made in heaven waarbij een investeerder een mooie toekomst ziet in een bepaalde projectgrond of wanneer eigenaars van grond er een prachtige woning op kunnen bouwen.

Droomwoning bouwen?

Contacteer ons

2.     Analyse van het vastgoedproject

Een analyse van het bouwproject brengt eventuele risico’s aan het licht. Zo onderzoeken we de mogelijkheid tot bouwen, maar ook de eventuele hindernissen en struikelblokken. Na een grondige risico analyse weten we perfect wat we kunnen verwachten tijdens het verloop van het project.

3.     Opbrengtsmogelijkheden en toekomstvisie

De opbrengstmogelijkheden zijn een belangrijke factor bij projectontwikkeling in West-Vlaanderen. Zeker wanneer je als investeerder in een vastgoedproject stapt met oog op een mooie winst.

Tijdens deze fase onderzoeken we ook de verschillende mogelijkheden met de projectgrond. Is er bijvoorbeeld veel vraag naar appartementen in de regio of zit er meer toekomst in een commerciële ruimte?

 

Jaren ervaring Jaren ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten perfect welke partijen en materiaal geschikt zijn voor jouw bouwproject. Samen bouwen wij jouw droomwoning zonder zorgen!

Ruime expertise Ruime expertise

Een woning moet voldoen aan de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen. Met onze ruime expertise is jouw bouwproject bij ons in de beste handen. Bekijk alvast ons aanbod om een idee te krijgen wat mogelijk is.

4.     Een overeenkomst afsluiten

Nu we een goed beeld hebben van de risico’s en opbrengstmogelijkheden, is het tijd om alle partners weer samen te brengen. Iedereen is nu goed op de hoogte van de mogelijkheden en gevaren. Zo kunnen alle partijen een weloverwogen beslissing nemen.

5.     Uittekenen en ontwerpen

Het project begint meer vorm te krijgen, zeker nu onze architecten aan de slag gaan om de planning op papier te zetten. De bouwplannen worden uitgetekend in samenspraak met de architect, adviseurs en verschillende experts.

Deze bouwplannen zorgen ervoor dat we een realistisch beeld krijgen van de tijdlijn en de deadline voor de bouwwerkzaamheden.

 

Ik was reeds 3 jaar op zoek naar een woning. Na het contact met NB-Projects was de klik er meteen . Hier spreken ze duidelijk taal en met kennis van zaken . Ik voelde me geen potentiële klant tegenover een verkoper maar bij een adviseur die informatie bezorgd en meteen duidelijk is en geen druk geeft. Enkele weken later was mijn droom van bouwen een een realiteit geworden en kon ik starten met het kiezen van materialen.
Familie Van Cauwelaert

6.     De finale documentatie

De plannen van de architect zijn de sleutel voor de aanvraag van een bouwvergunning. Naast die vergunning zorgen we ook voor alle andere benodigde documentatie en vergunningen.

7.     Verkoop van de panden

Nadat alle vergunningen binnen zijn en de overeenkomsten getekend, kunnen we van start gaan met de verkoop van de afzonderlijke panden.

Als projectontwikkelaar in West-Vlaanderen hebben we toegang tot een ruim publiek van potentiële kopers. We gebruiken onze eigen website en kanalen om de panden op de vastgoedmarkt aan te bieden. Daarnaast gebruiken we eventueel extra marketing kanalen om de woonunits of handelspanden te verkopen.

8.     Start van de bouwwerkzaamheden

Terwijl we kopers warm maken voor het vastgoedproject, kunnen de aannemers alvast aan de slag gaan met de werkzaamheden. Dankzij onze transparante werkwijze en realistische schatting van de verschillende fases in de bouwprocedure, leveren we onze projecten af binnen de afgesproken termijn en het vooropgestelde budget.

Werk samen met een ervaren projectontwikkelaar in West-Vlaanderen

NB-Projects heeft een ruime ervaring in de vastgoedsector. We weten wat er leeft en we zijn op de hoogte van huidige trends. Als projectontwikkelaar in West-Vlaanderen beschikken wij over de expertise en kennis om van ieder vastgoedproject een succes te maken.

Heb jij plannen om te investeren in vastgoed of beschik je over een projectgrond waar je toekomst in ziet? Neem contact op met onze adviseurs.

sluit