NB-Projects is gespecialiseerd in de projectontwikkeling van diverse types projecten. Zo bijten we ons graag vast in ontwikkelingsprojecten voor woningbouw, de bouw van appartementen, verkavelingen, kantoorruimtes en commerciële projecten. We hebben ervaring in de vastgoedmarkt en bouwsector. Daarom zijn wij de ideale projectontwikkelaar voor jouw project, grond of verkaveling.

De werkwijze bij projectontwikkeling:

1. De betrokken partijen samenbrengen

Het succesvol samenbrengen van de betrokken partijen vraagt om een grote dosis inschattingsvermogen, ervaring en know-how binnen de bouwsector en de vastgoedmarkt. We koppelen de juiste gronden aan de ideale investeerder, met oog voor de wensen van beide partijen.

Jaren Ervaring Jaren Ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten perfect welke partijen en materiaal geschikt zijn voor jouw bouwproject. Samen bouwen wij jouw droomwoning zonder zorgen!

Ruime Expertise Ruime Expertise

Een woning moet voldoen aan de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen. Met onze ruime expertise is jouw bouwproject bij ons in de beste handen. Bekijk alvast ons aanbod om een idee te krijgen wat mogelijk is.

Start jouw bouwproject

Contacteer ons

2. Grondige analyse van de mogelijkheden en risico’s

Als projectontwikkelaar zorgen we ervoor dat onze investeerders en eigenaars veilige en weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Daarom doen wij een grondige risicoanalyse. Zo bekijken we de marktrisico’s, de prijsrisico’s en de ontwikkelingsrisico’s. Al deze factoren worden bestudeerd en afgewogen voordat we overgaan tot de volgende fase.

3. Analyse van de opbrengstmogelijkheden

De analyse van de opbrengstmogelijkheden valt deels onder de marktanalyse. Uit ervaring weten we dat de opbrengstmogelijkheden een belangrijke factor is voor zowel eigenaars van de grond, als voor investeerders. We schatten het verhuurrisico en het afzetrisico in en vergelijken de huidige prijzen in de regio. We bekijken oor welke types projecten en vastgoed de vraag boven het aanbod zal stijgen.

4. Opzetten van een overeenkomst tussen de betrokken partijen

Nu we een duidelijk beeld hebben van de mogelijkheden en risico’s voor de projectontwikkeling, is het tijd om de betrokken partijen samen te brengen om een overeenkomst af te sluiten. We houden onze partners tijdens iedere fase van het proces op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Droomwoning bouwen?

Contacteer ons

5. Uittekenen van het project

Het project wordt uitgetekend en we verzamelen alle nodige informatie die we nodig hebben om het project te kunnen afwerken. In samenspraak met onze architect en adviseurs bekomen we zo een realistisch overzicht van de volgende stappen. Het project heeft een duidelijk afgelijnde vorm.

6. Vergunningen en papierwerk regelen

Met de bouwplannen onder de arm kunnen we ervoor zorgen dat al het papierwerk in orde wordt gebracht. We zorgen ook voor de nodige vergunningen.

7. Verkoop

Wanneer alle vergunningen en papieren geregeld zijn, kunnen we overgaan tot de verkoop van de individuele panden binnen het project. De verkoop wordt gedaan via het aanbod op onze eigen website, maar we maken ook gebruik van externe adviseurs om het project te koop aan te bieden.

8. Start van de bouwprocedure

Ook de bouwprocedure valt perfect binnen onze expertise als deel van een projectontwikkeling. NB-Projects werkt bouwprojecten af binnen de vooropgestelde termijn en binnen het afgesproken budget.

NB-Projects kijkt samen met de klant naar alle mogelijkheden zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Er is een ruime keuze aan materialen zodat je je dromen kan realiseren. Door de goede opvolging heb je als bouwheer geen zorgen en kan je rekenen op een correcte werkwijze. NB-Projects is zeer bereikbaar voor de klanten en geen vraag is te veel.
Familie Debruyne

Wat je kunt verwachten van NB-Projects projectontwikkeling

  • Persoonlijke begeleiding door één adviseur
  • Professionele aanpak
  • Grondige risicoanalyse
  • Interessant rendement uit projectgronden
  • Continue opvolging door een ervaren professional
  • Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het project
  • Moderne en future-proof werkwijze
  • Wij werken op duurzame wijze
  • We hebben oog voor de toekomst

Samenwerken met NB-Projects?

Heb jij een projectgrond waar je verder mee wil? Wil je investeren in duurzame projectontwikkeling? Neem dan zeker contact op met het team projectontwikkeling van NB-Projects. Als projectontwikkelaar zijn we steeds op zoek naar nieuwe partners om een vruchtbare samenwerking mee aan te gaan!

sluit