Waarom je sleutel-op-de-deur moet bouwen: 5 redenen

31 mei, 2023

Bouwen, dat is een grote stap in je leven. Liefst ook een grote stap vooruit, zowel in je woonsituatie als in je leven. Hoe je gaat bouwen, heeft daar alles mee te maken. Een nieuwbouw zetten kan best een stresserende onderneming zijn. Om dat zo vlot en zorgeloos mogelijk te maken, is sleutel-op-de-deur de beste optie. Lees hieronder 5 redenen waarom je sleutel-op-de-deur moet bouwen!

1. Bouwen met sleutel-op-de-deur is sneller en gemakkelijker

Misschien wel het grootste voordeel van sleutel-op-de-deur: de tijdsbesparing. Je krijgt namelijk een totaalpakket waarbij het volledige bouwproces wordt beheerd door één enkel bedrijf.

Doordat alles onder één dak blijft, van ontwerp en constructie tot afwerking, is er minder stress en minder gedoe voor jou. Zo bespaar je kostbare tijd die anders zou besteed worden aan papierwerk, opvolging en coördinatie van verschillende aannemers.

Een bouwpartner met veel ervaring met sleutel-op-de-deur zoals NB-Projects is bovendien een geoliede machine met alle kennis nodig voor een succesvol bouwverhaal.

2. Duidelijk kostenplaatje

Een sleutel-op-de-deurbouwbedrijf werkt met vaste prijzen en contracten. Je weet dus vanaf de meet wat de kostenposten zijn en hoeveel alles zal kosten. Er is daardoor veel minder kans op onvoorziene kosten (de vrees van elke bouwer).

Doordat je weet wat je kan verwachten, kan je beter je budget plannen en ga je met minder stress je bouwavontuur aan.

3. Professioneel ontwerp én kwaliteit

Een bouwcoördinator die werkt via sleutel-op-de-deur werkt samen met ervaren architecten en ontwerpers die je helpen bij het creëren van je droomhuis. Je kan dus gerust je wildste bouwdromen met ons delen, want een gedreven architect denkt met je mee. Samen vorm je je dromen om tot een realistisch en haalbaar plan.

Je kan een beroep doen op onze kennis van de nieuwste trends en recentste bouwtechnieken. Bovendien kan je steeds bij je bouwpartner terecht voor advies over de beste materialen en indelingen. Eindresultaat? Een professioneel ontwerp en een woning van hoge kwaliteit.

4. Hoge energie-efficiëntie

Wie nieuwbouw zegt, zegt energiezuinig. Een sleutel-op-de-deurbouwbedrijf heeft expertise in duurzaamheid en energie-efficiëntie. We helpen je bij het kiezen van energiezuinige oplossingen en de juiste technieken. Denk aan isolatie, zonnepanelen en (kosten)efficiënte verwarmings- en koelsystemen.

Dat leidt uiteindelijk tot een lagere energiefactuur, een kleinere ecologische voetafdruk en een veel hogere levenskwaliteit.

5. Ondersteuning en service

Bij een sleutel-op-de-deurformule kan je rekenen op een degelijke wettelijke bescherming. De wet-Peeters-Borsus houdt de aannemer, na de oplevering, nog tien jaar aansprakelijk voor gebreken die de stevigheid van het gebouw in gevaar brengen.

Je kan tegelijk rekenen op een uitstekende service voor, tijdens en na verkoop. Een goede bouwpartner geeft je voldoende ondersteuning om zonder stress te bouwen. Bovendien betekent de efficiënte planning van een sleutel-op-de-deurwoning dat je woning snel wordt opgeleverd.

Die zorgeloosheid en gemoedsrust is een van de beste redenen waarom sleutel-op-de-deur een goed idee is.

Waarom sleutel-op-de-deur bouwen met NB-Projects?

Sleutel-op-de-deur biedt heel wat voordelen, zoals het gemak, de kostenbeheersing, de ondersteuning en ontzorging, de ruime keuze en maatwerkmogelijkheden. Sleutel-op-de-deur is een goede keuze voor mensen die een hoogwaardige nieuwbouwwoning willen zonder stressvol bouwproces.

Bij NB-Projects gaan we nog een stapje verder. Bouwen zonder stress én in alle vertrouwen. Bij ons kan je rekenen op:

  • een vaste contactpersoon die je dossier door en door kent
  • heldere, transparante communicatie
  • oplevering binnen afgesproken termijn en budget
  • kwalitatieve, duurzame materialen
  • op maat of sleutel-op-de-deur

Nog niet helemaal overtuigd van waarom je sleutel-op-de-deur zou bouwen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Bespreek je bouwdromen en -plannen met ons en we leggen graag alle mogelijkheden van sleutel-op-de-deur uit de doeken.

sluit