NB-Projects is gespecialiseerd in woningbouw in Oost-Vlaanderen. Ben jij op zoek naar een expert op gebied van moderne nieuwbouwwoningen? NB-Projects is de professionele partner die jouw woondroom kan realiseren. We ontwerpen iedere woning met oog op een zorgeloze toekomst en een goede energiescore.

Reken op het advies van een ervaren team van professionals bij de realisatie van jouw nieuwbouwproject. NB-Projects staat aan je zijde van planning tot oplevering. Op die manier ontzorgen we onze klanten tijdens de complete procedure. Je kunt dan ook steeds terecht bij jouw contactpersoon met al je vragen en bedenkingen.

Woningbouw Oost-Vlaanderen: Zo gaan we te werk

NB-Projects heeft een ruime ervaring met de realisatie van nieuwbouwwoningen in Oost-Vlaanderen. Onze werkwijze is getest en goedgekeurd. Dat kan je merken aan onze tevreden klanten! Dit is onze werkwijze.

1. Kennismakingsgesprek en bespreking van jouw droomwoning

Tijdens een eerste, vrijblijvend gesprek maak je kennis met één van onze adviseurs. Die luistert naar jouw woondroom en stelt je enkele vragen over jouw wensen en behoeften. Aan de hand van jouw antwoorden, krijgt de expert een goed beeld van de woning die jij graag wil laten bouwen.

Tijdens dit kennismakingsgesprek krijg jij meteen al een goed beeld van de mogelijkheden en de haalbaarheid van jouw idee. We geven je dan ook meer informatie over de haalbaarheid van je budget, je deadline en bouwkundige wensen.

 

4. Aanvang van de bouwwerkzaamheden

Wanneer de bouwplannen eenmaal zijn goedgekeurd en alle knopen zijn doorgehakt, gaan onze aannemers en bouwheren aan de slag op de bouwwerf. Onze adviseurs hebben contact met de verschillende partijen en zijn steeds op de hoogte van de vorderingen op de werf. Jij hoeft je dus niets aan te trekken van de verschillende aannemers en experts. Je kunt altijd bij jouw contactpersoon terecht met je vragen. Jouw persoonlijke adviseur houd je dan ook op de hoogte van de vorderingen.

Droomwoning bouwen?

Contacteer ons
Jaren Ervaring Jaren Ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten perfect welke partijen en materiaal geschikt zijn voor jouw bouwproject. Samen bouwen wij jouw droomwoning zonder zorgen!

Ruime Expertise Ruime Expertise

Een woning moet voldoen aan de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen. Met onze ruime expertise is jouw bouwproject bij ons in de beste handen. Bekijk alvast ons aanbod om een idee te krijgen wat mogelijk is.

2. Uittekenen van de bouwplannen

Ben je tevreden over de expertise van onze adviseurs en wil je in zee gaan met ons team? Dan gaan wij alvast voor je aan de slag. Een samenwerking met NB-Projects betekent dat je van bij de start goed op de hoogte bent van de nodige budgetten en tijdspanne.

Onze experts gaan alvast aan de slag met de bouwplannen. Ze tekenen jouw droomwoning tot in het kleinste detail uit. Daarna is er uiteraard nog een ruime mogelijkheid tot het op punt stellen van de details. Jouw nieuwbouwwoning krijgt een duidelijke vorm.

 

3. Kies de specificaties van je woning

Wanneer je akkoord gaat met het bouwplan, gaat ons team aan de slag om de formaliteiten af te ronden. De technische en administratieve kant van de bouwprocedure mag je alvast aan ons overlaten. We dienen het bouwplan in en zorgen ervoor dat alle nodige aanvragen en documenten worden ingediend.

Jij mag alvast beginnen met het kiezen van materialen en applicaties. Welke materialen wil je gebruiken en welke toestellen wil je in jouw interieur zien? Tijdens de procedure voor woningbouw in Oost-Vlaanderen maken we gebruik van vooropgestelde budgetten waarmee jij uit een ruim assortiment aan mogelijkheden kan kiezen.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

5. Oplevering van de nieuwbouwwoning

Proficiat! Eindelijk is het zo ver! De dag van de oplevering is aangebroken en jij mag de verhuiswagen inladen.

Ieder project van NB-Projects wordt opgeleverd op de vooropgestelde datum en binnen het vooropgestelde budget. Zo weet jij alvast op voorhand wanneer je de verhuiswagen mag reserveren.

NB-Projects kijkt samen met de klant naar alle mogelijkheden zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Er is een ruime keuze aan materialen zodat je je dromen kan realiseren. Door de goede opvolging heb je als bouwheer geen zorgen en kan je rekenen op een correcte werkwijze. NB-Projects is zeer bereikbaar voor de klanten en geen vraag is te veel.
Familie Debruyne

Samenwerken met NB-Projects?

  • Jonge professionals met een toekomstvisie
  • Jouw woning binnen het voorgestelde budget
  • Je nieuwbouwwoning wordt opgeleverd op de afgesproken datum
  • Geen zorgen over administratieve rompslomp
  • Professioneel advies over haalbaarheid en mogelijkheden
  • Jouw droomwoning op maat of een sleutel-op-de-deur project
  • Eén contactpersoon die helemaal thuis is in jouw dossier
  • Energiezuinige en bijna-energie neutrale woningen
  • Een woning die klaar is voor de toekomst

Reken op een expert woningbouw in Oost-Vlaanderen

NB-Projects heeft een ruime ervaring met woningbouw in Oost-Vlaanderen en de rest van het land. We kennen het klappen van de zweep en weten perfect hoe we ieder project best aanpakken. Tijdens een samenwerking met NB-Projects mag je ervan uit gaan dat jij altijd op de hoogte bent van ieder detail. Daarnaast ben je ook zeker dat je jouw woning op de afgesproken dag kan betreden.

Ben jij op zoek naar een expert die jouw nieuwbouwwoning voor je realiseert, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de administratie of technische aspecten? Droom jij van een moderne woning die helemaal klaar is voor de toekomst? Wil jij een huis dat voorzien is om met jou mee te groeien? NB-Projects is de expert die je zoekt! Neemt contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw woondroom kunnen realiseren.

sluit