NB-Projects is gespecialiseerd in woningbouw in West-Vlaanderen. Als bouwonderneming beschikken we over een ruime ervaring op gebied van nieuwbouwprojecten, zowel voor woningen als voor zakelijke projecten. We helpen je dan ook graag met het realiseren van jouw droomhuis in West-Vlaanderen en de rest van het land.

NB-Projects neemt de tijd om te luisteren naar jouw wensen, dromen en eisen voordat we het project opstarten. We staan aan je zijde met professioneel advies en helpen je met het maken van de juiste keuzes op gebied van indeling, planning, gebruikte technieken en materialen. Daarna gaan we aan de slag om jouw nieuwbouw woning vorm te geven.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Onze werkwijze voor woningbouw in West-Vlaanderen

1. Een vrijblijvend gesprek met onze adviseur

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs. Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw wensen en dromen. Onze experts stellen gericht vragen om een duidelijk beeld te krijgen van het woonproject dat jij voor ogen hebt.

We starten met een blanco plan dat kan ingevuld worden aan de hand van jouw richtlijnen. Kies je voor een bestaand concept of heb je een wild idee op gebied van indeling of uitvoering?

Aan het eind van dit gesprek heb je een goed idee van de haalbaarheid van je plannen, maar ook van de haalbaarheid van je budget en deadline. De verschillende mogelijkheden worden besproken en je gaat met een heleboel extra informatie naar huis.

 

2. Opstellen van de planning

Kies je voor een samenwerking met het ervaren team van NB-Projects? Dan gaan onze experts aan de slag met jouw project. Er wordt een bouwplan getekend en de details van jouw plan worden op papier gezet.

We spreken nog enkele keren met elkaar af om de puntjes op de i te zetten. Er zijn namelijk heel wat details die we nog moeten uitwerken. Tijdens deze fase van het project krijgt jouw nieuwbouwwoning een vaste vorm. Het is dan ook een essentieel onderdeel van ieder nieuwbouwproject voor woningbouw in West-Vlaanderen.

3. Toestellen en materialen kiezen

Om jouw bouwproject te realiseren, moet er een hele berg papierwerk afgehandeld worden. De administratieve kant van de zaak mag je aan ons overlaten. Maar we hebben wel nog enkele vragen voor jou.

Binnen jouw bouwplannen moeten er heel wat knopen doorgehakt worden. Die keuzes liggen bij jou, maar je kunt altijd rekenen op het advies van onze experts.

Tijdens deze fase kies je de materialen en bouwtechnieken die gebruikt moeten worden. We helpen je met een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. We geven je natuurlijk ook graag meer informatie over de voordelen en nadelen van de verschillende keuzemogelijkheden.

Jij kiest uit een groot assortiment aan opties in verschillende stijlen en budgetten.

4. Blijf op de hoogte

Alle keuzes zijn gemaakt en de nodige knopen zijn doorgehakt. Nu is het wachten geblazen. Je wacht op het verstrijken van de deadline, wanneer jij eindelijk je nieuwbouwwoning kunt betrekken.

Ondertussen gebeurt er heel wat. De bouwplannen worden ingediend en de bouwwerken gaan van start. Tijdens de hele procedure hou jij contact met onze adviseurs.

Bij NB-Projects houden we van een persoonlijke aanpak waarbij jij altijd contact houdt met hetzelfde team van specialisten. Je contactpersoon is helemaal op de hoogte van de vorderingen in jouw dossier.

Wij zorgen voor de hele coördinatie van het woningbouw project en houden jou op de hoogte van de vorderingen.

5. Tijd om te verhuizen!

Voor de meeste van onze klanten kan de dag niet snel genoeg daar zijn. Je woning wordt opgeleverd en je neemt de sleutel van jouw droomwoning in ontvangst.

NB-Projects levert ieder project voor woningbouw in West-Vlaanderen op binnen het vooropgestelde budget en binnen de afgesproken termijn. Je mag de datum van de deadline dus in je agenda schrijven en de house warming alvast plannen!

 

NB-Project Woningbouw West-Vlaanderen: onze belofte

NB-Projects is een ervaren woningbouwer in jouw regio. We leverden al veel woningen op en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking. Dit mag je verwachten van een samenwerking met NB-Projects:

  • Jouw droomwoning op maat of sleutel-op-de-deur woningbouw
  • Persoonlijk contact met een adviseur die thuis is in jouw dossier
  • Duidelijke en open communicatie
  • Oplevering binnen het afgesproken budget
  • Tijdige oplevering binnen de afgesproken termijn
  • Wij nemen de administratieve kant voor onze rekening
  • Kwalitatieve en duurzame materialen
  • Nieuwbouwwoningen die klaar zijn voor de toekomst
  • Jong team met een transparante en moderne werkwijze

Jouw droomproject bespreken met onze experts?

Droom jij van een nieuwbouwwoning in West-Vlaanderen en ben je op zoek naar een ervaren woningbouwer? NB-Projects is de perfecte partner die luistert naar jouw dromen en wensen. We ontzorgen je met onze transparante en duidelijke aanpak. Zo hoef jij enkel te kiezen wat je wil en hoe je het wil!

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen. Tijdens het kennismakingsgesprek ontdek je meteen onze open werkwijze waarin jij centraal staat. Je ontvangt een heleboel informatie en een offerte voor de realisatie van jouw woning.

sluit