Aannemer België

NB-Projects is niet alleen een steengoede aannemer in België. We zijn ook een betrouwbare, professionele en enthousiaste bouwpartner. Hoe groot of klein je nieuwbouwproject ook is, we gaan met heel veel zin aan de slag. Belangrijk voor een succesvol bouwverhaal zijn de details, het budget, de timing en communicatie. Net daarom besteden we extra aandacht aan die dingen. Want het is zo dat bouwen zonder kopzorgen ontstaat.

Je kan dus rekenen op ons respect én onze expertise. We hebben ervaring met traditionele en innovatieve projecten. Vertel ons gerust meer over je plannen voor een nieuwbouwwoning of – appartement. Ga je met ons in zee? Dan lees je hieronder wat wij voor jou doen.

Maak nu je afspraak!

Contacteer ons

Wat doet een aannemer in België precies?

Elk nieuwbouwproject is uniek. Toch moeten heel wat zaken bij elk project volgens een bepaalde procedure gebeuren. Denk aan vergunningen, attesten en certificaten aanvragen en het respecteren van wettelijke eisen en normen. Een ervaren bouwpartner zorgt ervoor dat je zelf geen administratie hoeft op te volgen. NB-Projects volgt continu op en leidt het hele project in goede banen.

1.     Alles begint bij een goed gesprek

De eerste stap is steeds een goed gesprek. We horen graag alles over je nieuwbouw. Je wensen, je must-haves, je dromen, … Ook je budget en de timing zijn uiteraard belangrijk. We bekijken hoe we die zaken optimaal kunnen matchen. Onze adviseurs zijn specialisten in hun vak. Een project van A tot Z tot een goed einde brengen zit bij hen ingebakken. Je kan steeds bij hen terecht met al je twijfels en enthousiasme.

 

2.     Plannen concretiseren

Een voorontwerp geeft je een eerste glimp van je nieuwe woning. Alle details rond budget, termijn, stijl en afspraken leggen we vast. Met het uiteindelijke definitieve plan, budgetboek en bouwaanvraagdossier is het grootste deel van de administratie achter de rug.

Volledige inspraak is belangrijk. Het wordt ten slotte jouw thuis! Daarom krijg je bij de materiaalkeuze een groot en divers aanbod in stijlen en prijscategorieën. Bij vragen of opmerkingen blijft je vaste contactpersoon steeds bereikbaar.

3.     De werken gaan van start

Nu we alle details kennen over hoe je woning er zal uitzien en alle papierwerk geregeld is, kunnen we overgaan naar het optrekken van je nieuwe woonst. Jij blijft op de hoogte van alle vorderingen en gebeurtenissen. Je bent ook welkom op de werf. Van het opvolgen hoef je je niets aan te trekken. Je vaste contactpersoon zorgt ervoor dat alles volgens schema verloopt.

4.     Het grote moment is aangebroken

Het is tijd voor le moment suprême: de oplevering! Je nieuwbouwwoning is afgewerkt volgens het afgesproken budget en binnen de afgesproken tijd. We overlopen alle uitgevoerde werken, bekijken het laatste papierwerk en overhandigen je gloednieuwe sleutel. Alleen nog die verhuisdozen uitpakken en je nieuwe thuis is helemaal af.

Wat maakt NB-Projects een van de beste aannemers in België?

  • Persoonlijk contact met een ervaren adviseur
  • Vele mogelijkheden: op maat of sleutel-op-de-deur
  • Binnen het afgesproken budget
  • En de afgesproken termijn
  • Een stressvrij bouwverhaal
  • Geen zorgen over papierwerk
  • Ruime keuze uit kwalitatieve materialen
  • Aandacht voor duurzaamheid
  • Duidelijke aanpak, heldere taal

Wil jij ook bouwen zonder kopzorgen?

Een stressvrij bouwverhaal, het klinkt tegenstrijdig, maar het bestaat. Een sleutelelement in dat verhaal is de juiste bouwpartner. Bij NB-Projects krijg je heldere taal, transparante communicatie, oog voor duurzaamheid en een enthousiast team dat staat te popelen om aan de slag te gaan. Spring even binnen voor een gezellige babbel waarin je al je wildste bouwplannen uit de doeken doet. Tot gauw!

sluit