Woningbouw België

Als je op zoek bent naar een bouwbedrijf met heel wat ervaring in woningbouw in België, dan zit je bij NB-Projects helemaal goed. We begeleiden je van A tot Z, van het eerste intakegesprek tot het glaasje champagne bij de verhuis! Dat doen we omdat jouw bouwproject voor ons net zo belangrijk is als voor jou. We houden rekening met je wensen, dromen én budget. Zo kan je de nieuwbouwwoning van je dromen realiseren, zonder stress.

 

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Woningbouw in België, hoe ziet dat eruit?

Een woning bouwen in België gaat gepaard met heel wat regels. Logisch, natuurlijk. Maar die regels, eisen en normen zijn niet altijd even makkelijk uit te pluizen. Een goede bouwpartner is dus de allereerste stap naar een succesvol bouwverhaal. Zo bouw je zonder kopzorgen een nieuwbouwwoning die aan alle wettelijke eisen voldoet.

1.     Eerste kennismakingsgesprek

Bouwen is een grote investering. Een goede klik met je bouwpartner is een must. Onze adviseurs zijn een voor een experts, maar ze zijn vooral ook mensen. Ze bekijken dus niet alleen de cijfertjes, maar ook jullie wensen en dromen. Het doel is die twee zo goed mogelijk te matchen. Na dit gesprek weet jij perfect wat je mogelijkheden zijn om dat te bereiken. Bovendien heb je nu een goed inzicht in hoe het proces in z’n werk gaat.

 

2.     Dromen werkelijk maken

Als de klik goed zit en je voor ons kiest, gaan we over naar het concretiseren van je ideeën. Onze architect vormt die om tot een gedetailleerd plan. Daarop zie je voor het eerst je nieuwbouwwoning tot leven komen. Tijdens dit proces blijven we geregeld in contact, want jij hebt natuurlijk volledige inspraak over de plannen.

Wanneer alles helemaal naar wens is, wordt het plan ingediend bij de gemeente en gaan we over naar de volgende fase: materialen kiezen. Nu wordt alles echt tastbaar! Je kan kiezen uit allerlei materialen die passen binnen verschillende stijlen én budgetten. Je behoudt steeds een helder beeld op de prijzen.

3.     De bouwwerken

Op dit moment weten we precies hoe je woning er zal uitzien. We kunnen dus aan de slag. Wanneer de werken van start gaan, word je uiteraard op de hoogte gehouden van alle vorderingen en gebeurtenissen. Je bent ook zelf welkom op de werf. Bij vragen of opmerkingen kan je steeds bij ons terecht. NB-Projects blijft je project nauwgezet coördineren en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt.

4.     Le moment suprême: de oplevering

Binnen de afgesproken termijn en het afgesproken budget is je woning tot in de puntjes afgewerkt. We overlopen nog de laatste zaken en doen het nodige papierwerk. Daarna krijg je de sleutel van je nieuwe woning in handen. Na een glaasje bubbels kan je de verhuiswagen alvast uitladen!

Waarom kiezen voor NB-Projects?

  • Persoonlijk contact met een ervaren adviseur
  • Vele mogelijkheden: op maat of sleutel-op-de-deur
  • Binnen het afgesproken budget
  • En de afgesproken termijn
  • Een stressvrij bouwverhaal
  • Geen zorgen over papierwerk
  • Ruime keuze uit kwalitatieve materialen
  • Aandacht voor duurzaamheid
  • Duidelijke aanpak, heldere taal

Hoeveel kost je droomwoning?

We nemen een leeg blaadje papier en vullen het op met al je wensen en dromen. Daarna bekijken we welke mogelijkheden er zijn om van de droom werkelijkheid te maken. Er zijn heel wat zaken om rekening mee te houden, zoals de materialen, de oppervlakte, … Een goede bouwpartner denkt actief met je mee. Maak alvast een afspraak voor een vrijblijvende schatting van jouw droomwoning.

Samenwerken met dé expert in woningbouw België?

Als je bouwplannen hebt, moet je allereerst op zoek naar de juiste partner om dit spannende avontuur mee aan te gaan. Lijkt NB-Projects je wel wat? Fijn! We staan te popelen om voor je aan de slag te gaan.  Je krijgt van ons een duidelijk zicht op de mogelijkheden en een concrete prijsofferte die zowel realistisch is als rekening houdt met de toekomst. Kom gerust langs voor een gezellige babbel waarin we samen bekijken hoe we je droomwoning tot stand krijgen.

sluit