Bouwcoördinatie bij NB-Projects

Een goede bouwcoördinator staat je bij tijdens het complete bouwproces, van plan tot oplevering. De meeste mensen die overgaan tot het bouwen van een woning of ander bouwproject, doen dit slechts één keer. Ervaring vergaren is dus vaak geen optie. NB-Projects bouwcoördinatie is een ervaren bouwfirma die de kneepjes van het vak kent.

Je voorkomt dus veel zorgen en problemen door te kiezen voor een betrouwbare bouwcoördinator met jarenlange expertise.

Wat kan NB-Projects Bouwcoördinatie voor jou betekenen?

Een bouwcoördinator voorkomt je heel wat kopzorgen en leidt het hele bouwproces in goede banen. Door gebruik te maken van jarenlange ervaring in de bouwsector kan een expert in bouwcoördinatie bijna alle taken tijdens het bouwproces van je overnemen. Zo kan jij ontspannen starten met bouwen, zonder je zorgen te maken over het feit of je wel aan alles gedacht hebt!

Bouw zorgeloos jouw droomwoning samen met ons! Kom langs en bespreek samen jouw project.

Maak een afspraak

De juiste mensen samenbrengen

NB-Projects werkt samen met verschillende aannemers, architecten, bouwheren en experts. Op die manier hebben we keuze uit verschillende partners om mee samen te werken aan jouw bouwproject. Op basis van je wensen en verwachtingen selecteren we de ideale persoon of firma om mee te werken aan jouw bouwproject.

Goede kennis van alle benodigde stappen

De meeste mensen bouwen maar één keer in hun leven. Onvoldoende tijd om het proces grondig te leren kennen dus! De kans dat je als particulier de mist in gaat tijdens het bouwproces of dat je belangrijke stappen overslaat, is behoorlijk groot. Als onderneming die gespecialiseerd is in bouwcoördinatie en projectontwikkeling hebben we al tientallen bouwprojecten gerealiseerd. We zijn dan ook perfect op de hoogte van de verschillende stappen die je moet doorlopen om tot een vlotte oplevering te komen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en ben je zeker dat er geen belangrijke stappen zijn overgeslagen.

Begeleiding en controle door een gespecialiseerd bouwcoördinator

Zijn je plannen wel haalbaar? Klopt het vooropgestelde budget? Zijn er kosten die je vergeten bent? NB-Projects Bouwcoördinatie begeleidt je met het opmaken van het plan, het selecteren van duurzame materialen en alle andere aspecten van de bouw. We geven je dan ook de nodige informatie en advies. Bovendien controleren we ook of alle documenten in orde zijn voor de aanvang van de werken. We controleren de gebruikte materialen en voeren controle uit over de verschillende ambachtslieden die we in dienst nemen voor de verschillende stappen in het bouwproces.

Na kennis te hebben gemaakt met verschillende bouwbedrijven, viel ons oog op een advertentie van NB-Projects. Na een vrijblijvend gesprek met een adviseur werd ons een voorontwerp met prijsbestek aangeboden en dit zonder kosten . Een 3-tal dagen later werd ons het voorontwerp getoond en werd het prijsbestek besproken. Na het zien van andere bouwbedrijven werd ons dan ook snel duidelijk dat er ruime budgetten worden voorzien . EEN AANRADER.
Familie De Graeve

Opvolgen van de werken

Ook wanneer de formaliteiten geregeld zijn en het bouwproces van start kan gaan, kun je rekenen op een goede bouwcoördinator. We volgen alle werken op en begeleiden de bouwheer en aannemer tijdens de werkzaamheden. De werf wordt regelmatig bezocht en we zorgen ook voor een constante opvolging van de vorderingen. Bovendien houden we jou steeds op de hoogte van alles wat er gebeurt binnen het project.

Waarom kiezen voor NB-Projects?

Jaren Ervaring Jaren Ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten perfect welke partijen en materiaal geschikt zijn voor jouw bouwproject. Samen bouwen wij jouw droomwoning zonder zorgen!

Ruime expertise Ruime expertise

Een woning moet voldoen aan de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen. Met onze ruime expertise is jouw bouwproject bij ons in de beste handen. Bekijk alvast ons aanbod om een idee te krijgen wat mogelijk is.

Eén aanspreekpunt voor al jouw vragen

Als eigenaar heb je vermoedelijk wel eens een vraag waar je niet meteen het antwoord op weet. Wanneer je samenwerkt met een bouwcoördinator kun je met al die vragen bij dit centrale aanspreekpunt terecht. We zijn op de hoogte van alles wat met jouw bouwproject te maken heeft en zijn dan ook het ideale aanspreekpunt voor al jouw vragen en bedenkingen. De bouwcoördinator heeft namelijk een duidelijk overzicht over de taakverdeling en weet dan ook wie verantwoordelijk is voor welk onderdeel van het proces.

Bouwen met vertrouwen

Heb je zelf te weinig ervaring met bouwen? Dan kies je er best voor om een expert in de bouwcoördinatie onder de arm te nemen.Samenwerken met een ervaren adviseur zorgt voor gemoedsrust en vertrouwen, of je nu kiest voor een sleutel op de deur project of je liever zelf wat meer controle uitoefent. Je weet dat je kunt rekenen op iemand die kennis van zaken heeft, iemand die je met raad en daad bijstaat. Zo hoef jij je nachtrust niet te laten tijdens de realisatie van jouw bouwproject of verbouwproject!

Samenwerken met NB-Projects bouwcoördinatie?

Heb je plannen om te gaan bouwen? Twijfel je nog of je een coördinator nodig hebt of niet? Maak dan zeker vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs. We bekijken graag samen met jou het bouwproject en voorzien je van advies. Ieder bouwproject is anders en we helpen je dan ook graag verder met het verwezenlijken van jouw droomwoning!

sluit