Ben je op zoek naar een expert woningbouw in Kortrijk? NB-Projects is gespecialiseerd in nieuwbouw woningen en bouwprojecten in Kortrijk, West-Vlaanderen en de rest van ons land. We helpen particulieren met de realisatie van hun woondroom.

Onze ervaren adviseurs staan aan je zijde met professioneel advies waar nodig. We luisteren naar jouw wensen en dromen. Die worden daarna helemaal uitgewerkt tot een realistisch en toekomstgericht nieuwbouwproject. Of je nu kiest voor een conceptwoning volgens het sleutel-op-de-deur principe of je gaat voor een uniek, zelf bedacht woonidee, NB-Projects maakt jouw dromen waar!

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Onze procedure voor woningbouw in Kortrijk

NB-Projects heeft een ruime ervaring met woningbouw in jouw regio. We werken met een klantgerichte aanpak die erg gesmaakt wordt door onze klanten. Dit zijn de stappen die we volgen.

 

1. Brainstormen met onze ervaren adviseurs

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek luisteren onze adviseurs naar jouw wensen, dromen en noden. We bekijken jouw specifieke project en je verwachtingen. Tijdens dit eerste gesprek stellen we enkele belangrijke vragen om een duidelijk beeld te krijgen van jouw idee. Onze expert neemt notities en reikt je alvast enkele mogelijkheden aan.

NB-Projects werkt met een persoonlijke en toekomstgerichte aanpak. Wat begint met een maagdelijk wit blad, krijgt tegen het einde van ons gesprek alvast een tastbare vorm. Wanneer jij bij ons buiten stapt, heb je al een duidelijk beeld van de haalbaarheid van jouw plannen, je benodigde budget en een ruime schatting van de tijdlijn voor de realisatie van je woning.

2. Planning en documentatie

Ga je in zee met NB-Projects? Dan ben je zeker van een zorgeloze bouwprocedure en een tijdige oplevering aan een correcte prijs. Nadat we de formaliteiten hebben afgerond, gaan onze experts meteen aan de slag.

Er wordt een bouwplan uitgetekend en we nodigen jou nog enkele keren uit om de puntjes op de i te zetten. Er zijn een heleboel details die uitgewerkt moeten worden. Tijdens deze fase van de woningbouw in Kortrijk krijgt jouw plan een steeds vastere vorm.

3. Keuzes maken en knopen doorhakken

Een bouwproject brengt steevast een hele berg administratie met zich mee. De formaliteiten mag je alvast aan ons overlaten. Wij dienen de bouwaanvraag in en zorgen ervoor dat alle benodigde verslagen worden opgevraagd.

Voor jou hebben we nog enkele extra vragen. Je mag namelijk technische applicaties, toestellen en materialen kiezen. Die kies je uit een ruim gamma aan keuzemogelijkheden.

Je krijgt meer informatie over de verschillende mogelijkheden en de kostprijs daarvan. Er bestaan verscheidene opties binnen ieder budget. Onze adviseurs geven je met plezier meer uitleg over de opties, hun voordelen en hun nadelen.

4. Blijf op de hoogte van de vorderingen

Ons team van experts is op de hoogte van ieder aspect van jouw toekomstige woning. Alle knopen zijn doorgehakt. Nu moet jouw woning alleen nog gebouwd worden. Het is dus nog even wachten voordat jij van je nieuwbouwwoning kan genieten.

Ondertussen werkt ons team naarstig verder. We halen de bouwvergunning binnen en regelen alles om de werkzaamheden op te starten. Wij zorgen voor de coördinatie van het bouwproject. Jij hoeft je verder nergens zorgen om te maken.

NB-Projects houdt van een persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat. Tijdens iedere fase van de bouwprocedure hou jij contact met dezelfde adviseur, die helemaal op de hoogte is van jouw bouwproject.

5. De dag van de oplevering

Eindelijk is het zo ver! Je nieuwe woning wordt opgeleverd en jij krijgt de sleutel in handen. Tijd om te verhuizen!

NB-Projects woningbouw Kortrijk levert ieder project op binnen de afgesproken termijn en binnen het vooropgestelde budget. Je kunt de afgesproken deadline dus met een gerust hart vastpinnen in je agenda en de housewarming party alvast op voorhand plannen.

Wat kan je verwachten van een samenwerking met NB-Projects

  • Jouw woning opgeleverd op de afgesproken datum
  • Oplevering van je woning binnen het afgesproken budget
  • Duidelijke en transparante communicatie
  • Kwalitatieve en duurzame materialen
  • Woningbouw met oog op de toekomst
  • Energiezuinige of bijna-energie neutrale woningen
  • Eén vaste contactpersoon die jouw dossier van binnen en van buiten kent
  • Droomwoning op maat of sleutel-op-de-deur conceptwoning
  • Geen zorgen over de administratieve kant van woningbouw
  • Jonge experts met een moderne werkwijze

Jouw nieuwbouwwoning realiseren met de hulp van ervaren experts?

Ben je op zoek naar een team van professionals dat jouw droomwoning kan realiseren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de technische kant van de zaak? NB-Projects bestaat uit een team van jonge, maar ervaren experts op gebied van moderne bouwprojecten. Bij ons sta jij, als klant, centraal in de bouwprocedure. We luisteren naar jouw wensen en dromen. Die implementeren we op duurzame wijze in het project. Zo krijg jij bij de oplevering een modern en kwalitatief afgewerkte woning die alleen maar in waarde zal stijgen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met onze adviseurs. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vormen we een duidelijk beeld van jouw plan en voorzien we je van heel wat informatie over de mogelijkheden. We kijken er naar uit om jouw woondroom waar te maken.

sluit