Sleutel-op-de-deur bouwen

Ben je op zoek naar de perfecte woning, maar zie je op tegen de stress en het tijdrovende proces van bouwen? Wellicht heb je al eens gehoord van ‘sleutel -op-de-deur’ woningen. Dit type bouwconcept kan wel eens de oplossing zijn waar je naar op zoek bent.

Wat wil dat zeggen, een sleutel-op-de-deur woning?

Eenvoudig gezegd, bij een sleutel op de deur woning neemt een bouwfirma het gehele bouwproces voor zijn rekening. Van de eerste schets tot aan het moment dat je jouw nieuwe huis binnenstapt, wordt alles voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen, is de sleutel omdraaien.

Waarom kiezen voor een sleutel-op-de-deur woning?

Wanneer je gaat bouwen met sleutel op de deur hoef je je niet bezig te houden met het coördineren van verschillende aannemers of je zorgen te maken over bouwvergunningen. Alles wordt voor je gedaan. Afhankelijk van je wensen en budget kan je bovendien verschillende gradaties van afwerking kiezen. De meeste sleutel-op-de-deur firma’s bieden daarom een standaardpakket aan dat je kan aanvullen met extra’s.

Casco oplevering

Bij een casco oplevering wordt de woning wind- en waterdicht opgeleverd. Dit betekent dat de buitenkant volledig af is, maar dat je zelf nog aan de slag kunt met de binnenafwerking. Dit is een interessante optie als je zelf handig bent en wat budget wil uitsparen, of als je specifieke wensen hebt voor de afwerking van je interieur. Het biedt je de vrijheid om je huis echt van jou te maken, maar vereist wel een grotere tijdsinvestering.

Volledig afgewerkt

Kies je voor een volledig afgewerkte woning, dan neemt je bouwpartner ook de volledige binnenafwerking voor zijn rekening. Van de vloeren en muren tot de keukeninrichting en badkamermeubels, alles wordt voor je geregeld. Dit is de meest zorgeloze optie, waarbij je na de oplevering direct je intrek kunt nemen in je nieuwe thuis.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons
Ervaring in bouw- en vastgoedsector Ervaring in bouw- en vastgoedsector

Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoed- en bouwsector weten we perfect wat de juiste partijen én de beste materialen zijn voor jouw project. Zorgeloos je droomwoning bouwen? Dat is ons doel.

Expertise met toekomstvisie Expertise met toekomstvisie

Je droomwoning moet voldoen aan de energienormen van vandaag en liefst ook morgen. Daarom vind je in ons aanbod energiezuinige en bijna-energieneutrale woningen met duurzame, kwalitatieve materialen.

Voordelen van sleutel-op-de-deur woningen

Sleutel-op-de-deur bouwen biedt gemak, kwaliteit en zekerheid. Leid je een druk leven of ben je gewoon op zoek naar een stressvrij bouwproces? Een sleutel-op-de-deur woning bouwen heeft tal van voordelen, voornamelijk voor wie geen of weinig ervaring heeft in de bouwsector.

1. Makkelijk en snel bouwen

Omdat je niet zelf het hele bouwproces hoeft te managen, bespaar je een hoop tijd. Zo kun je je concentreren op wat echt belangrijk is, zoals het plannen van je inrichting of gewoon genieten van het leven.

2. Duidelijk kostenplaatje

Daarnaast is er een duidelijk financieel plaatje. Voordat de bouw begint weet je precies wat de kosten zullen zijn. Hierdoor kan je jouw budget perfect plannen en dus minder of net meer uitgeven aan wat jij belangrijk vindt.

3. Minder stress

Bouwen is ongetwijfeld een stressvol project door alles wat erbij komt kijken. Denk maar aan bouwvergunningen indienen, bouwplannen laten goedkeuren bij de gemeente, contact met aannemers, enzovoort. Een sleutel op de deur bouwfirma neemt alle papierwerk én stress van je over.

4. Personalisatie

Hoewel het concept misschien doet vermoeden dat je weinig inspraak hebt in het ontwerp en de afwerking, is het tegendeel waar. Binnen het aangeboden pakket van de bouwfirma kies je zelf de gewenste vloer, keuken en badkamer.

5. Kwaliteit

Bouwbedrijven die sleutel op de deur woningen aanbieden hebben vaak jarenlange ervaring met bekwame architecten en partners. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatieve woning.

6. Bescherming

Als koper van een sleutel op de deur woning ben je op meerdere niveaus beschermd. Volgens de wet Breyne betaal je maximum 5% voorschot, moet je woning binnen de vooropgestelde termijn worden opgeleverd en ligt de totaalprijs op voorhand vast. De wet Peeters-Borsus berschermt je dan weer 10 jaar lang na de oplevering voor gebreken die de stevigheid van je woning in gevaar brengen door de aannemer hiervoor aansprakelijk te stellen.

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons

Waar moet je op letten bij een sleutel-op-de-deur woning?

De beste bouwfirma voor een sleutel op de deur woning is voornamelijk een betrouwbare partner die je goed informeert van bij het eerste gesprek tot de oplevering, en ook daarna. Bij NB-Projects hebben we een uitgebreid portfolio van succesvolle projecten en jarenlange ervaring met het bouwen van sleutel op de deur woningen. Als bouwpartner zorgen we steeds voor een duidelijke communicatie en een overzichtelijke, gedetailleerde offerte.

Wat kost een sleutel-op-de-deur woning?

Onvoorziene kosten zijn de vrees voor elke bouwer, en daarom wordt de prijs voor een sleutel op de deur woning door ons vastgelegd nog voor de eerste steen wordt gelegd. Samen plannen we je budget, bespreken we je wensen en passen we de plannen aan jouw persoonlijke voorkeur aan.

NB-Projects kijkt samen met de klant naar alle mogelijkheden zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Er is een ruime keuze aan materialen zodat je je dromen kan realiseren. Door de goede opvolging heb je als bouwheer geen zorgen en kan je rekenen op een correcte werkwijze. NB-Projects is zeer bereikbaar voor de klanten en geen vraag is te veel.
Familie Debruyne

Sleutel-op-de-deur woning bouwen met NB Projects

Een sleutel-op-de-deur woning bouwen neemt alle bouwstress weg en zorgt ervoor dat je snel van je nieuwe thuis kunt genieten. Met de juiste partner als NB-Projects aan je zijde, wordt het bouwen van je droomhuis een zorgeloze ervaring. Kies voor zekerheid, kwaliteit en een persoonlijke aanpak van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. Benieuwd naar meer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken van jouw toekomstige sleutel op de deur woning.

sluit