Heb je bouwplannen en wil je graag een modern huis bouwen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een goede architect die op dezelfde golflengte zit en die begrijpt wat je exact wil bereiken. Je zoekt ook een aannemer, een team van werklieden en een expert die alles in goede banen leidt. NB-Projects is een bouwonderneming die al deze aspecten van het bouwproces voor je kan verzorgen. We hebben jarenlange ervaring in de woningbouw en helpen je graag om je moderne woning te bouwen! Een modern huis bouwen betekent niet dat je huis ook per se in de typische moderne stijl gebouwd wordt. De stijl kies je namelijk helemaal zelf!

Een modern huis bouwen: hoe gaan we te werk?

Bij het bouwen van een moderne woning luisteren we in eerste instantie naar jou! We verdiepen ons in jouw wensen, dromen en ideeën. Daarna gebruiken we onze ervaring om je met raad en daad bij te staan. Neem zeker een kijkje bij onze lopende projecten ter inspiratie.

1. Jouw dromen en verwachtingen

Tijdens een eerste verkennend gesprek bij ons op kantoor of bij jou thuis luisteren we aandachtig naar jouw ideeën en plannen. Wil je graag grote raampartijen en een moderne architectuur? Of kies je eerder voor een landelijke stijl met een eigentijdse touch? Ga je voor een vrijstaande woning, een villa of een half open bebouwing? Samen bekijken we de mogelijkheden en we geven je advies over de haalbaarheid en de mogelijke opties voor de realisatie van jouw modern huis. Aan het einde van dit gesprek heb jij een goed beeld van de mogelijkheden en we voorzien je ook van een voorontwerp.

Transparant Transparant

Als aannemer in nieuwbouw hanteren wij een transparante aanpak. Je weet precies wat er zal gebeuren

Begeleiding van A-Z Begeleiding van A-Z

Door onze jarenlange ervaring weten we waar de pijnpunten liggen. We begeleiden jouw project van A tot Z en helpen je zo graag om jouw moderne woning te bouwen

Bouw jouw modern huis

Kom langs voor advies

2. Jouw modern huis bouwen – Van idee tot concreet plan

Het voorontwerp wordt uitgewerkt tot een compleet plan van jouw nieuwe woning dat kan worden ingediend als bouwaanvraag. Jouw idee wordt tijdens deze fase werkelijkheid en alle details worden gespecifieerd. Jij mag nu ook keuzes maken betreffende de gebruikte materialen en de afwerking van de nieuwe woning. We stellen een budgetboek op met alle details over prijzen en kosten. Het bouwaanvraagdossier wordt ingeleverd.

3. Concrete aflijning van de planning

In deze laatste fase voordat we effectief beginnen met de bouw van je eigentijdse woning wordt al het papierwerk in orde gebracht. Offertes worden ondertekend en keuzes worden vastgelegd. De bouwplannen voor jouw moderne woning krijgen nu een vaste vorm.

Droomwoning bouwen?

Contacteer ons

4. Jouw moderne woning bouwen – de start van de werken

Alle formaliteiten zijn afgehandeld en we kunnen starten met de werkzaamheden. We schakelen onze partners in die het bouwproject realiseren. Zo werken we samen met een bouwheer, verschillende aannemers en teams van specialisten. Jouw nieuwe woning laten bouwen, verloopt voor jou zorgeloos en vlot. NB-Projects overziet de werken en brengt regelmatig een bezoek aan de werf om controles uit te voeren. We houden jou steeds als eerste op de hoogte van de vorderingen.

5. De oplevering van je nieuwe woning

Na een gedetailleerde bespreking bij de oplevering van de ruwbouw wordt je woning tot de kleinste details afgewerkt. Binnen de kortste keren ontvang jij de sleutel van je nieuwe, moderne huis! Laat de verhuiswagen maar komen!

Na kennis te hebben gemaakt met verschillende bouwbedrijven, viel ons oog op een advertentie van NB-Projects. Na een vrijblijvend gesprek met een adviseur werd ons een voorontwerp met prijsbestek aangeboden en dit zonder kosten . Een 3-tal dagen later werd ons het voorontwerp getoond en werd het prijsbestek besproken. Na het zien van andere bouwbedrijven werd ons dan ook snel duidelijk dat er ruime budgetten worden voorzien . EEN AANRADER.
Familie De Graeve

Bij het bouwen van een moderne woning zijn de volgende aspecten interessant:

  • Energiezuinige woning
  • Ecologisch en milieuvriendelijk
  • Bijna energie neutrale woning (BEN)
  • Een landelijke of moderne architectuur
  • Woning met duurzame en tijdloze materialen, die je zelf kiest
  • Nieuwe woning met zicht op de toekomst
  • Een modern huis dat voorzien is op de groei van je gezin
  • Indeling volgens jouw wensen en behoeften

Deze factoren neem je best mee op met een expert in projectontwikkeling of ervaringsdeskundige op vlak van bouwcoördinatie.

Een modern huis bouwen met de expertise van NB-Projects

Heb je concrete plannen in gedachten voor de bouw van een nieuwe, eigentijdse woning? Een huis bouwen is natuurlijk niet makkelijk en er komt dan ook heel wat bij kijken! NB-Projects is een ervaren bouwonderneming die reeds tientallen woningen en andere bouwprojecten gerealiseerd heeft. We kunnen je bijstaan met alle aspecten van modern bouwen! Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs. Tijdens een eerste verkennend gesprek krijg je een duidelijk beeld van de haalbaarheid van je plannen en de verschillende mogelijkheden. NB-Projects helpt je graag met het realiseren van jouw droomwoning!

sluit