Najaarsactie: 1 jaar gratis elektriciteit

De energieprijzen zijn ontzettend hard gestegen de afgelopen maanden. Dat komt onder andere door weing reserves en beperkte nieuwe gasaanvoer. Bij NB-Projects geniet je nu tijdelijk van 1 jaar gratis elektriciteit!

Heb je plannen om te gaan bouwen? Maak dan zeker vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs. We bekijken graag samen met jou het bouwproject en voorzien je van advies. We helpen je graag verder met het verwezenlijken van jouw droomwoning!

Actievoorwaarden:

  • Wij financieren uw elektriceit tot maximaal €2500 (incl. BTW)
  • De volledige coördinatie van het project gebeurt door ons
  • Actie geldig tot 31/12/2022

Maak nu jouw afspraak!

Contacteer ons
JAREN ERVARING JAREN ERVARING

Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten perfect welke partijen en materiaal geschikt zijn voor jouw bouwproject. Samen bouwen wij jouw droomwoning zonder zorgen!

RUIME EXPERTISE RUIME EXPERTISE

Een woning moet voldoen aan de huidige energienormen en toekomstige BEN-normen. Met onze ruime expertise is jouw bouwproject bij ons in de beste handen. Bekijk alvast ons aanbod om een idee te krijgen wat mogelijk is.

Na kennis te hebben gemaakt met verschillende bouwbedrijven, viel ons oog op een advertentie van NB-Projects. Na een vrijblijvend gesprek met een adviseur werd ons een voorontwerp met prijsbestek aangeboden en dit zonder kosten . Een 3-tal dagen later werd ons het voorontwerp getoond en werd het prijsbestek besproken. Na het zien van andere bouwbedrijven werd ons dan ook snel duidelijk dat er ruime budgetten worden voorzien . EEN AANRADER.
Familie De Graeve
sluit