Ligt er een bouwproject op het puntje van je tong en ben je op zoek naar een goede bouw aannemer? NB-projects is de perfecte partner voor ieder bouwproject en expert in projectontwikkeling. We zetten met plezier onze tanden in jouw project en handelen de bouw af van begin tot einde. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken!

Aannemer bouw NB-Projects– Bouwen en renoveren

Wil je graag samenwerken met één aannemer woningbouw voor je hele project? Hoop je op een vlotte oplevering binnen budget en binnen de vooropgestelde termijn? Kies voor een betrouwbare partner die ervaring heeft met bouw projecten, renovatieprojecten, verbouwingen en nieuwbouw projecten.

NB-projects bouw aannemer heeft ervaring met diverse types projecten, van klein tot gigantisch!

Onze werkwijze als aannemer bouw

1. Maak een afspraak bij onze experts

Onze bouw aannemers zijn experts met een ruime expertise in de bouw. Maak een afspraak om je plannen te bespreken en advies te krijgen over de mogelijkheden voor jouw project. Aan het einde van dit gesprek heb jij een duidelijk beeld van de mogelijkheden, het budget en de benodigde termijn om je project tot een goed einde te brengen. Laat je inspireren door onze projecten in de kijker.

Start jouw bouwproject nu

Kom langs voor advies

2. Jouw plannen, onze expertise

Heb je al plannen die getekend zijn door een architect? Of maak je graag gebruik van onze architect om je bouwplannen concreet uit te tekenen? Of je een woning gaat bouwen of een appartementsgebouw wenst te realiseren. Geen plan is te groot of ingewikkeld voor onze aannemer bouw!

3. Vergunningen en certificaten

Nadat we bepaald hebben wat er moet gebeuren en hoe we het bouwproject gaan aanpakken, zorgen we dat alle benodigde vergunningen en formaliteiten afgerond worden. Misschien heb je zelf al een heleboel papierwerk in orde gebracht waar we verder op kunnen bouwen. Heb je die vergunningen nog niet, dan helpen we je graag verder met de administratieve zaken.

4. Concrete plannen en tijdlijn

Nu we de bouwplannen ter beschikking hebben en alle formaliteiten zijn afgerond, kunnen we heel specifiek gaan plannen. We overlopen het stappenplan voor je bouwproject met jou en houden je op de hoogte van de geplande werkzaamheden.

5. Start van de werkzaamheden

Ongeacht het type van de werkzaamheden werkt onze aannemer bouw alle bouwprojecten af binnen een zo kort mogelijke periode. Zo kan jij zo snel mogelijk genieten van je renovatie of nieuwbouw project. Tijdens de werken houden we jou natuurlijk de hele tijd op de hoogte van de vorderingen.

Aannemer bouw NB-Projects– Bouwen en renoveren

6. Oplevering van het bouwproject

Binnen de kortste keren brengt onze aannemer bouw de werkzaamheden tot een goed einde en neem jij de sleutel in ontvangst. Wij streven naar een snelle oplevering, binnen budget, voor ieder bouwproject.

Wat kan je verwachten van een samenwerking met NB-projects als aannemer bouw

NB-projects is een betrouwbare bouw aannemer met ruime ervaring. Onze werkwijze is transparant en we spreken duidelijke taal met onze klanten!

  • Bouwen van woningen op maat
  • Eén aanspreekpunt voor advies en vragen
  • Continue opvolging door 1 expert die jouw plannen door en door kent
  • Transparante werkwijze en open communicatie
  • Oplevering binnen de vooropgestelde termijn
  • Gebruik van kwaliteitsmaterialen
  • We bouwen met oog voor de toekomst
NB-Projects kijkt samen met de klant naar alle mogelijkheden zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Er is een ruime keuze aan materialen zodat je je dromen kan realiseren. Door de goede opvolging heb je als bouwheer geen zorgen en kan je rekenen op een correcte werkwijze. NB-Projects is zeer bereikbaar voor de klanten en geen vraag is te veel.
Familie Debruyne

Wil je beroep doen op onze aannemer bouw?

Dat is een goed doordachte keuze! Onze aannemer woningbouw is een specialist en bouw aannemer pur sang. Neem zeker contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bekijken graag, samen met jou, je plannen. Daarna geven we je duidelijk en hapklaar advies mee waar jij zelf ook wat mee kunt doen. Opteer je voor een bouw aannemer die je blind kan vertrouwen? Dan zit je zeker goed bij NB-projects!

sluit