NB-Projects is een woningbouwer met ervaring. Wil jij een compleet nieuw huis laten bouwen en ben je op zoek naar de perfecte partner om mee in zee te gaan? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuw huis laten bouwen door NB-Projects

Huis laten bouwen door NB-Projects

Complete service Complete service

We bieden een complete service in woningbouw en staan je bij van planning tot oplevering.

Duurzaam en modern Duurzaam en modern

We werken met moderne en duurzame materialen zodat jouw woning een leven lang meegaat. Laat je inspireren door ons aanbod.

Tevredenheid en vertrouwen staan centraal

NB-Projects werkt samen met een sterk team aan betrouwbare partners die tot het uiterste gaan om jouw woningdroom realiteit te maken. Samen met onze partners verkennen we de mogelijkheden die perfect aanleunen bij jouw idee van je droomhuis. We werken met een totaalconcept zodat jij niet op zoek hoeft te gaan naar architecten, aannemers en werkmannen. Al die specialisten maken deel uit van ons team. Ze zijn geselecteerd op basis van hun kennis en vakmanschap.

Kies voor een betrouwbare partner voor jouw nieuwe woning!

Kom langs

Droom je ervan om een huis te laten bouwen?

Droom je van je eigen nieuwe woning, helemaal ingedeeld volgens jouw idee? NB-Projects zorgt ervoor dat jouw toekomstige woning je wildste dromen overtreft. Of je nu jouw oog hebt laten vallen op een moderne architectuur of eerder een landelijke stijl je bent bij ons aan het juiste adres. We hebben ervaring met verschillende stijlen. Twijfel je tussen een vrijstaande woning of een halfopen bebouwing onze experten weten op elke vraag een antwoord.

Wij gaan als volgt te werk voor jouw nieuwe woning:

 1. Verkennend gesprek waarin we luisteren naar jouw wensen
 2. We vullen jouw ideeën aan met ons advies en een voorontwerp
 3. Jij bekijkt thuis rustig nog even naar de voorlopige plannen
 4. Is alles helemaal naar jouw zin? Dan tekenen we een officieel plan
 5. De bouwaanvraag wordt ingediend
 6. Je krijgt het budgetboek en kan prijzen gaan vergelijken
 7. Je kiest de keuken, badkamer, vloeren, ….
 8. Alle formulieren worden ondertekend
 9. Onze aannemers starten met de werkzaamheden
 10. Wij volgen de werken op de voet op en houden jou op de hoogte
 11. De winddichte ruwbouw is klaar en de afwerking kan beginnen
 12. Jouw woning wordt opgeleverd! Laat de verhuiswagen maar aanrukken!

Al onze offertes en contracten zijn in regel met de woningbouwwet.

NB-Projects kijkt samen met de klant naar alle mogelijkheden zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Er is een ruime keuze aan materialen zodat je je dromen kan realiseren. Door de goede opvolging heb je als bouwheer geen zorgen en kan je rekenen op een correcte werkwijze. NB-Projects is zeer bereikbaar voor de klanten en geen vraag is te veel.
Familie Debruyne

Samen met NB-Projects jouw woningdroom realiseren?

Kies voor een ervaren specialist wanneer je de stap zet om een huis te laten bouwen! Een huis bouwen is geen sinecure en het moet bovendien een leven lang mee. Je wil dan ook dat alles tot in de puntjes is afgewerkt zoals jij dat wenst. We nodigen je dan ook graag uit voor een verkennend gesprek met onze adviseurs. Aan het einde van dit eerste gesprek heb jij al een goed idee van de mogelijkheden. Je krijgt een voorontwerp mee naar huis, zodat je thuis nog even verder kan dromen! Neem vandaag nog contact met ons op zodat we jou kunnen helpen om je droom om te zetten in realiteit!

sluit